blog-logo

Proiectul legii cu terenul pentru Aeroport, discutat în regim de urgență la Senat

Proiectul legii cu terenul pentru Aeroport, discutat în regim de urgență la Senat

viorel chiriacSenatorul Viorel Chiriac a anunțat, astăzi, că inițiativa legislativă promovată de el a intrat în dezbatere în regim de urgenţă în camera superioară a Parlamentului.

„La comisia de administraţie publică a trecut cu unanimintate de voturi. Luni, proiectul de lege va fi discutat la comisia juridică şi cea de privatizare. Nu vor fi probleme, pentru că am discuat cu colegii din cele două comisii şi cu reprezentantul Guvernului. Sunt curios, în shcimb, dacă şi colegii de la Consiliul Judeţean sunt pregătiţi cu banii. Dacă luni trece de cele două comisii, unde voi fi prezent, este posibil să apară chiar miercuri în plenul Senatului, iar apoi este trimis la Camera Deputaţilor, care este forul decizional”, a precizat Chiriac.

Alte articole:   Carrefour a primit avizul de circulație pentru complexul de pe amplasamentul fostei fabrici Fartec

La rândul său, deputatul Constantin Niţă, a solicitat Consiliului Judeţan şi Primrăiei Braşov să facă public ce fonduri au în acest moment pentru Aeoroport: „Noi ne facem datori să sprijinim acest proiect de lege şi-l scoatem la timp, dar ei să spună braşovenilor câţi abani au. Ca să terminăm cu ipocrizia. Când s-a pus problema să vină Aeroportul Otopeni, să facă investiția, au sărit toţi, că ne ia Aeroportul bucureştenii. Apoi lăsat-o moale, iar acum cer să dea bani Guvernul. Dar când a început Aeroportul dl. Căncescu, a întrebat Guvernul? Să spună public și Consiliul Județean și Consiliul Local câţi bani au pentru Aeroport”.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.