blog-logo

Constantin Niţă nu mai candidează la Parlament, iar din 2017 renunţă la şefia PSD Braşov

Constantin Niţă  nu mai candidează la Parlament, iar din 2017 renunţă la şefia PSD Braşov

constantin nitaConferinţă judeţeană de alegeri la PSD Braşov, în weekend, unde va participa Liviu Dragnea, preşedintele interimar al social-democraţilor. Sâmbătă va fi ales preşedintele filialei şi Consiliul Judeţean al PSD Braşov.

„De asemenea, cu această ocazie, se va stabili şi programul de măsuri pentru alegerile de anul viitor. Astfel încât să ne prezentăm la alegerile de naul viitor cât  mai bine pregătiţi”, a precizat liderul filialei, deputatul Constantin Niţă, singurul candidat la această oră la postul de preşedinte, fiind posibile înscrieri şi la momentul începerii conferinţei.

Vicepreşedinţii vor fi stabiliţi ulterior, de către Consiliul Judeţean, care are 150 de membri.

„Acesta era ultimul mandat la care doream să rămân preşedinte, care trebuia să se finalizeze în 2017. Voi mai sta doi ani. Mai mult, nu mai doresc să candidez la nicio funcţie de deputat sau senator de anul viitor. Nu mai candidez, pentru că eu consider că mi-am făcut datoria atât cât s-a putut. Să vină alţii. Eu am conştiinţa că mi-am făcut datoria. Sper să las în urmă o echipă tânără, riguroasă, care să se bată în continuare pentru ideile social-democrate în Braşov. Acum nu trebuia să mai candidez, dar colegii mai tineri, mai în vârstă, pentru echilibrul pe care l-am menţinut, au spus să mai rămân o perioadă scurtă”, a declarat Constantin Niţă.

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Săcele și Părău

Constantin Niță a preluat conducerea PSD Brașov de la profesorul universitar Emil Stoica, și i-a ridicat cota cu 10-15% în privința preferințelor electoratului.  Este preşedintele PSD Brașov de 18 ani.

Distribuie dacă îți place!
  1. Era si timpul sa plece, ca tot n-a facut nimic pt cei care il aleg in afara de promisiuni. Minte si promite locuri de munca pana isi vede el mandatul. Sa nu uite sa-i ia cu el si pe Ghirda, pupilele Dunca si Popa de la Fagaras.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.