blog-logo

FOTO Șeful evidenței deținuților de la Penitenciarul Codlea, în stare gravă după un accident cumplit

FOTO Șeful evidenței deținuților de la Penitenciarul Codlea, în stare gravă după un accident cumplit
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Accident cumplit la intrararea în municipiul Codlea, pe DN1, în urmă cu câteva ore. Nici Poliția, nici ISU Brașov nu au anunțat acest eveniment rutier. Implicat în acest accident este Mareș Cătălin, șeful evidenței deținuților de la Penitenciarul Codlea, care este și șeful comisiei de eliberare condiționată.

Potrivit unor martori, Mareș ar fi intrat în depășirea unui autobuz, încălcând linia dublă continuă. la intrarea bruscă pe banda lui de mers, a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. Mareș se află în stare foarte gravă, paramedicii reușind să-l stabilizeze și l-au transportat la Spital.

CLICK pe poze pentru a se mări! FOTO codlea-info.ro

Alte articole:   Tezele ar putea dispărea în anul școlar 2020-2021, iar olimpiadele ar putea avea loc online
Distribuie dacă îți place!
 1. Politist si calca linia dubla continua??!! Si daca la intrarea pe banda sa lovea o alta masina, cu copii in ea?? As zice ceva dar ma abtin!

  Reply
 2. Sigur era si beat…ca el asa umbla cu masina ca are relatii, toata ziua beat si la munca

  Reply
 3. Aha!! Beton! Si cum adica „Nici Poliția, nici ISU Brașov nu au anunțat acest eveniment rutier” ?? Astia se acopera in continuare unii pe altii?? Poate aflam si noi, prostimea de rand, cat avea alcoolemia?? Bine ca nu au fost implicati si altii!!

  Reply
 4. sursa foto: Facebook :)))
  D’aia nu meritati nimic

  Reply
 5. rusine,fiecare om greseste dar noi cine suntem de judecam.mai bine ne uitam in curtea noastra ca nu suntem PERFECTI!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.