blog-logo

Cercetat sub cotrol judiciar, după ce și-a bătut și violat fosta concubină

Cercetat sub cotrol judiciar, după ce și-a bătut și violat fosta concubină

catuseProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus la data de 11 septembrie 2015 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Vrânceanu Daniel pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violenţe şi viol.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că în seara zilei de 9.9.2015, în jurul orelor 23.00, inculpatul Vrânceanu Daniel a intrat fără drept în locuinţa persoanei vătămate C.N.C. – fosta sa concubină- , pe care a agresat-o, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 2-3 zile îngrijiri medicale. Inculpatul a rămas în locuinţa persoanei vătămate până în dimineaţa zilei de 10.09.2015, când în jurul orelor 07.00, a întreţinut un raport sexual normal, prin constrângerea acesteia”, spune procurorul Alina Comanita, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   Hărman și Cristian revin în scenariul galben de infectare cu coronavirus

Aceasta a precizat că, în data de 11.09.2015, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost respinsă,  fiind luată faţă de inculpat măsura controlului judiciar. Împotriva acestei măsuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a formulat contestaţie, care va fi soluţionată de Tribunalul Braşov.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Braşov- Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate