Dan Gîrtofan, câștigător al Flat Out Trophy la Raliul Iașului

Dan Gîrtofan, câștigător al Flat Out Trophy la Raliul Iașului

giri_iasi_15_2Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au mai bifat o etapă din cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2015, Raliul Iașului Cotnari. Penultima rundă din actualul sezon a fost una în care Giri și Tudor au preferat să-și regăsească plăcerea de a parcurge niște „speciale” foarte frumoase și de a pregăti viitorul sezon, în condițiile în care distanțele față de adversarii din lupta la general erau destul de importante și ofereau puține alternative. Cei doi au încheiat competiția pe locul 6 la general, după o evoluție sigură, dar orientată spre a face un spectacol pentru fanii care au fost în număr mare pe probe.

Lucru ce le-a și adus premiul Flat Out Trophy pentru cea mai lungă săritură de pe proba Dobrovăț, distincție împărțită cu un alt brașovean, Manuel Mihalache. Giri consideră că obiectivul declarat înaintea startului întrecerii a fost atins.

„Dacă e să te uiți doar la rezultat, nu este unul care să ne mulțumească pe noi sau pe fanii noștrii. Dar dacă iei în considerare că am avut un obiectiv de a regăsi plăcerea de a pilota, pot spune că este un rezultat bun și că ne-am atins țelul. A fost o cursă frumoasă și interesantă, în care organizatorii au încercat și au reușit, zic eu, să prezinte un traseu inteligent, care a pus la încercare pe toată lumea, dar care a contribuit la frumusețea spectacolului. Eu și Tudor am avut o colaborare perfectă, chiar dacă pe unele probe nu am avut rezultatele pe care ni le-am fi dorit, dar s-a compensat pe alte «speciale», drept dovadă că am câștigat și premiul Flat Out Trophy la acea săritoare artificială, împreună cu prietenul Manu Mihalache”, a declarat Dan Gîrtofan.
Giri a ținut să-l felicite și pe proaspătul campion național absolut, Simone Tempestini: „Vreau să-i strâng mâna și să-i spun: «Felicitări! Ai meritat titlul din plin!» lui Simone Tempestini, tânărul nostru campion. A dominat tot campionatul și merită să fie cel mai bun din 2015”.
Următoarea rundă din CNRD, ultima, este Raliul Perla Harghitei, programat pe 9 și 10 octombrie. (credit foto Cătălin Stoia simcat.ro)

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.