Alexandru Andrieș cântă la Brașov pentru pacienții Hospice

Alexandru Andrieș cântă la Brașov pentru pacienții Hospice
Alexandru Andrieş

Alexandru Andrieş

Alexandru Andrieș se întoarce la Brașov pentru a susține din nou un concert caritabil în beneficiul Fundația HOSPICE Casa Speranței.

„Am ales acest nume şi pentru turneu pentru că, între timp, ştiu sigur: publicul se împarte în trei categorii clare: cei care nu sunt căsătoriţi – dar se vor căsători -, cei care sunt deja căsătoriţi şi cei care au divorţat sau sunt pe cale de a divorţa (mai ales că s-a descoperit că motivul principal al divorţului e căsătoria), iar un artist îşi doreşte să atingă toate categoriile publicului, pe cât posibil. Iată, problema e rezolvată încă de la titlu! Nici măcar nu pot spune că am ales eu acest titlu, el s-a aşezat singur pe afiş, plutind diafan – dar implacabil – şi, gata, din clipa aia nici nu mi-am mai bătut capul”, spune Alexandru Andrieş

Alexandru Andrieș va urca pe scena Sălii Patria alături de Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera. Acompaniat de aceștia, va interpreta într-un caracteristic ton glumeț, “Muzica de divorț” din albumul cu același nume.

Albumul a fost lansat în noiembrie  2001 și a câştigat Premiul Industriei Muzicale Româneşti 2002 la secţiunea cel mai bun album jazz-blues.

Concertul de la Brasov face parte din seria evenimentelor dedicate pacientilor cu boli incurabile, adulți și copii, îngrijiți la HOSPICE Casa Speranței.

Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile, care se află sub ocrotirea fundației.

Spectacolul va avea loc pe scena Sălii Patria, în data de 30 septembrie, ora 19.30. Biletele (50 lei) se găsesc la Librăria Șt.O.Iosif și la sediul Fundației (str. Sitei nr. 17A).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Persoane lovite de mașină, la Făgăraș
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.