blog-logo

Subprefectul Brașovului, eliberat din funcție!

troita prefectura brasovNewsbv.ro a avut din nou dreptate. Astăzi a fost eliberat din funcție actualul subprefect, prin hotărâre de Guvern.

Astfel, Executivul a decis încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Brașov de către domnul Romer Ambrus Sandor Mihaly.

„Am vorbit cu dl. prefect, care revine din concediu luni, iar până la acea dată nu va putea semna nimeni nicio decizie în Prefectură. După cum am convenit cu dl. prefect, voi participa la evenimentele pe care trebuie să le onorăm, dar nu voi semna niciun document. Mai mult, nu pot să fac niciun comentariu”, ne-a declarat subprefectul Brașovului, care ar urma să se întoarcă la conducerea AJOFM Brașov, funcție unde a fost suspendat pe perioada în care a fost detașat la Prefectura Brașov.

Alte articole:   Klaus Iohannis nu s-a abținut nici de Ziua Națională să nu vorbească despre alegeri

Conform surselor newsbv.ro, UNPR, cel care a forțat această decizie, nu îl mai susține pe Adrian Macarie pentru acest post, ci pe Mihai Bârsan,  președinte la organizația municipală a partidului vicepremierului Gabriel Oprea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.