blog-logo

Atelierul Protejat Rafael are stand la Oktoberfest

Atelierul Protejat Rafael are stand la Oktoberfest

stand rafTradiţia germană a Braşovului, îmbinată armonios cu caracterul românesc al acestuia, se descoperă în aceste zile atât de plăcut simţurilor umane, pe deplin satisfăcute de veselul şi dolofanul Oktoberfest.

În toată această vânzoleală a spriritului aflat în căutare de muzică, de prietenie şi de bună înţelegere, printre artişti, meşteşugari, oameni ai cetăţii, vizitatori, toţi vajnici  purtători de halbă şi de molipsitor bun simţ bavarez, a răsărit şi în acest an standul Fundaţiei Rafael, unde produsele realizate de angajaţii Atelierului Protejat Rafael, persoane cu dizabilităţi şi cu multe abilităţi, sunt cu bucurie oferite spre vânzare trecătorilor încântaţi.

Lumânări în mii de culori, bijuterii cu migală făurite, produse handmade autentice se dezvăluie ochiului şi îşi găsesc grabnic loc în plăsuţele ori în genţile trecătorilor îndrăgostiţi de lucruri de calitate. Cumpărate cu aplomb, produsele atelierului trec din harnice mâini în înfrumuseţate case, iar bucuria cumpărătorului nu este egalată decât de cea  a creatorilor care văd căutarea produselor lor.

De vreţi bucurie în casele voastre, dragi oaspeţi ai Oktoberfestului vizitaţi şi voi standul oamenilor speciali, al celor care, trecând peste dizabilităţi, au reuşit să se ofere societăţii, transformându-se frumos din asistaţi în contribuabili, ca angajaţi ai Atelierului Protejat Rafael!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.