S-a adjudecat licitația pentru podul de pe strada Lânii

S-a adjudecat licitația pentru podul de pe strada Lânii
pod strada lanii bartolomeuLicitația pentru construirea unui nou pod peste canalul Timiș, pe strada Lânii, a fost adjudecată pentru suma de 1,49 milioane de lei. Podul leagă cartierul Bartolome de Stupini, dar şi de tronsonul III al ocolitoarei.
Primăria Brașov pusese la bătaie pentru realizarea acestei investiții 2,31 milioane de lei, pentru care s-au bătut două firme.
Vechiul pod a fost construit în 1970 pe o structură provizorie, însă nu a mai fost niciodată definitivat. Lucrare ar trebui finalizată în 14 luni, iar noul pod ar urma să aibă o lungime de 18 metri şi o lăţime totală de 13 metri, fiind cu cinci metri mai lung şi de două ori mai lat decât în prezent.

Noul pod va costa 1,68 milioane de lei, va avea o lungime de 18 metri şi o lăţime totală de 13 metri şi două benzi de circulaţie. Nu în ultimul rând, pe această stradă asigură şi accesul la şantierul Aeroportului Internaţional Braşov si va deveni principala cale de acces din municipiul Braşov la acest obiectiv, după darea lui în folosinţă.

Cât timp vor dura lucrările la noul pod, traficul rutier va fi deviat pe rute ocolitoare, neexistând posibilitatea amenajării unei construcţii provizorii în zonă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Finanțelor a anunțat cu cât se măresc pensiile
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.