blog-logo

Ziua Internațională a… Ursulețului de Pluș

Ziua Internațională a… Ursulețului de Pluș

ursi plus libearty zarnestiUrsuletul de pluș este un simbol al copilăriei, dar și al afecțiunii. Chiar și dupa ce trecem de copilarie, unii dintre noi ramanem atat de atasati de cate un ursulet de plus, incat il tinem in pat langa noi, pe o canapea sau pe un raft, la loc de cinste.

„Sa ne aduca aminte de copilarie. Nu putini sunt si cei care ofera in dar un ursulet de plus ca semn de iubire sau de afectiune”, spun reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni.

Ei bine, nu multi stiu ca ursuletul de plus are si o zi a lui. In 9 septembrie se sarbatoreste in toata lumea Ziua Ursuletului de Plus (aceasta zi poate fi adaptată și la o păpușă, catel, pisica, vaca, elefant, soricel sau orice alt animal. Conditia este sa fie de plus).

Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov

In aceasta zi sarbatorim rolul important pe care aceste jucarii l-au avut si il au in continuare in viata copiilor, dar si a adultilor, inca de la aparitia lor.

„Cu această ocazie, Asociatia de Protectie a Animalelor Milioane de Prieteni le ofera ursuletilor de plus aflati in casele voastre, un nou loc. Un loc in care sa se bucure de compania altora asemeni lor si in care sa fie ingrijiti inca ani multi de acum incolo. Ursuletul copilarei tale, și nu numai, are acum ocazia să ajunga la loc de cinste in primul Muzeu din Romania al Ursuletului de Plus. Muzeul va fi inaugurat la mijlocul lui octombrie, in interiorul Rezervatiei de Ursi Libearty, din Zarnesti. Cei care au un ursulet de dat, care isi doresc ca prietenul copilariei lor sa mai incante si alti ochi si alte inimi, intr-un loc in care il pot vizita de cate ori simt nevoia, il pot trimite prin posta sau pot veni la sediul Asociatiei, pe strada Rovine, nr.5. Pentru alte variante, pot suna la telefonul 0268.471.202”, a precizat președinta Asociației Milioane de Prieteni, Cristina Lapis.

Alte articole:   Se schimbă etichetele pentru clasa energetică a electrocasnicelor

În viitorul Muzeu European al Ursuletilor de Plus se afla si cei doi urşi de plus (vezi foto) confectionati pentru a marca nasterea printesei Charlotte Elizabeth Diana, fiica Printului William si a Ducesei de Cambridge. Ursuletii giganti au fost donati Rezervatiei de Ursi Libearty din Zarnesti.

„Ursuletii cu povesti sunt la si mai mare cautare. Asadar, te rugam, daca poti, ataseaza-i ursuletului tau si o scrisoare in care sa ne spui cat de important a fost sau este pentru tine. Povestea ar putea fi expusa alaturi de blanosul de jucarie, in muzeu”, fac apel la brașoveni reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate