blog-logo

UNPR vânează postul de subprefect. Cine vrea postul?

UNPR vânează postul de subprefect. Cine vrea postul?

Romer Ambrus Sandor MihalyUNPR își consolidează poziția de partid la putere și, după ce a numit un membru de partid în funcția de inspector general adjunct școlar, acum vrea să pună pe post și subprefectul.

Din informațiile newsbv.ro, subprefectul Romer Ambrus Sandor Mihaly ar urma să fie schimbat din funcție (și să își reia funcția la Agenția Județeană de Ocupare a Forțelor de Muncă – AJOFM Brașov), ar în locul său să fie pus un aventurier politic, Adrian Macarie.

Macarie este cunoscut pentru faptul că a fost consultant în campania electorală pe la PDSR, apoi la Forumul Democrat al Germanilor din România, respectiv în campania electorală a lui Cristian Macedonschi, pentru ca, la câteva luni distanță, să candideze la Parlament din partea PRM.

Alte articole:   MAE: O româncă a fost ucisă de un rechin în Marea Roșie din Egipt

adrian macarie2Mai mult, Adrian Macarie este cunoscut drept un rusofil, și s-a făcut remarcat ca director al Centrului teritorial Brasov al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA). A începtu Facultatea Ștefan Gheorghiu, înainte de Revoluție, pe care a întrerupt-o în 1989, iar ulterior a reluat studiile.

Potrivit informațiilor noastre, modificarea la vârful Prefecturii s-ar fi realizat mai repede, dar Macarie a tebuie să facă, contracronometru, școala de înalți funcționari publici…

Distribuie dacă îți place!
 1. Pentru toti cei care imi poarta de grija nu va faceti probleme, daca vroiam eram subprefect. Nu sunt pentru ca in functia de subprefect nu puteam sa inaugurez cel mai tarziu pana in iunie2017 Aeroportul, sa aduc Cerbul de Aur inapoi la Bradov si sa jucam cu FCM Bradov impotriva lui FC Barcelona pe National Arena din Bradov si……

  Reply
  • Domnule Macarie, noi stam in BRASOV!! Dumneavoastra, ramaneti in Bradov-ul acela ca stati bine.

   Reply
   • Bai perfectiune, intai verificati tie ce scrii. Am gresit o litera si te-ai trezit tu desteptule.
    Cand o sa faci si tu ceva ptr Brasov atunci sa vorbesti. Macar ai curajul si nu te mai ascunde dupa o porecla, bai cacaciosule! Eu macar incerc sa fac ceva ptr orasul si judetul meu, nu stau sluga la altii ca tine. Asa ca mai gandestete ganganie sluga la stapan.

    Reply
  • A se citi Brașov

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.