blog-logo

PSD și-a stabilit șefii de organizații locale la Brașov. Urmează conferința județeană

PSD și-a stabilit șefii de organizații locale la Brașov. Urmează conferința județeană

PSDSenatorul Viorel Chiriac (PSD) a precizat că agenda filialei județene a social-democraților este aproape de final în ceea ce privește organizarea conferințelor prin care se stabilesc noile conduceri ale organizațiilor locale.

„În această lună va fi organizată conferința județeană, în data de 19 septembrie. Au fost stabiliți deja președinții și noile conduceri în aproape toate localitățile. La Râșnov, noul președinte este Marius Lungu, consilier local. La Predeal a rămas în funcție dna. Cristina Frențiu, la Zărnești Dorel Bârlădeanu, la Făgăraș – Mihai Popa, la Rupea – Moga Patrick, la Săcele – Popa Virgil, la Victoria – Constantin Badea, la Ghimbav – Toma Dorel. Pentru șefia filialei, singura candidatură depusă până în prezent este a deputatului Constantin Niță, dar cursa este deschisă și se poate înscrie oricine. La nivel județean, PSD are nouă vicepreședinți”, a precizat Chiriac.

Alte articole:   Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile se pot vaccina în etapa a II-a, fără programare

În partea a doua a lunii septembrie, sondaj de opinie, pentru definitivarea candidaților pentru municipii și orașe, acțiune pentru care termenul final este 15 octombrie. „Vom face o analiză atât pentru Brașov, cât și pentru organiațiile municipale și orășenești. Bineînțeles, acolo unde avem primari, mai mult ca sigur aceștia își vor depune candidatura”, a mai precizat Chiriac.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate