blog-logo

Minor arestat preventiv pentru violarea unei fetițe de 9 ani

Minor arestat preventiv pentru violarea unei fetițe de 9 ani

fetita violataProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus joi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de minorul H.S. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că la data de 02.09.2015, în jurul orei 16.45, în timp ce se afla în incinta unui imobil situat în municipiul Săcele, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 9 ani, să întrețină relații sexuale normale cu acesta. Activitatea infracțională a inculpatului a fost surprinsă de mama persoanei vătămate care a intrat întâmplător în camera unde se aflau cei doi”, a precizat procurorul Alina Comăniţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   Ştampila, eliminată din semnăturile oficiale la Ministerului Dezvoltării

Minorul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Săcele, sub supravegherea procurorului de caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate