blog-logo

Concert caritabil de gospel la Biserica Neagră

Concert caritabil de gospel la Biserica Neagră

Sound of Joy„Sound of Joy” – unul dintre cele mai apreciate coruri de gospel din Germania, va susține vineri, 4 septembrie, de la ora 18.00, un concert special la Biserica Neagră din Brașov. Corul a fost fondat în 1981, la Hersbruck, sub îndrumarea directorului muzical Karl Schmidt.

Corul „Sound of Joy” este alcătuit din 110 cântăreți, cu vârste cuprinse între 14 și 50 de ani. Repertoriul acestora este diversificat și include melodii gospel tradiționale sau moderne, dar și adaptări ale unor piese clasice. Aflați pentru prima dată într-un turneu în România și Ungaria, membrii corului dedică evenimentul muzical de la Biserica Neagră din Brașov pacienților care primesc îngrijire de la HOSPICE Casa Speranței.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au dat, vineri, amenzi în valoare totală de 9.200 de lei

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de la Biserica Neagră. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar toate fondurile strânse cu această ocazie vor fi folosite pentru susținerea serviciilor de îngrijire paliativă pe care HOSPICE Casa Speranței le acordă gratuit copiilor și adulților cu boli incurabile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.