blog-logo

Fotbal: brașoveanul Iulian Popa a marcat primul gol în Liga a 2-a

Fotbal: brașoveanul Iulian Popa a marcat primul gol în Liga a 2-a

iulian popa fotbalA început sezonul 2015/ 2016 în Liga a 2-a de fotbal a României. În seria a 2-a, Unirea Tărlungeni a capotat pe propriul teren în fața formației Șoimii Pâncota (scor final 2-3). Pentru Unirea au înscris Minciună (min. 39) și Forika (min. 61), în timp ce pentru oaspeți au marcat Issa (min. 14), Leucuța (min. 20-penalty) și Oprea (min. 40). În prelungirile meciului, portarul gazdelor, Remus Dănălache a apărat o lovitură de pedeapsă executată de Issa.

După fluierul final, din tabăra gazdelor au „curs” acuzele înspre arbitrul întâlnirii, căruia i s-a reproșat faptul că nu a acordat pentru Unirea două penalty-uri.

FC Brașov putea mai mult decât un egal

În altă partidă, echipa fanion a Brașovului a jucat în deplasare, contra formației FCM Baia Mare. Rezultatul final (1-1) nu i-a dat câștiga de cauză niciuneia dintre părți. Localnicii au deschis scorul în minutul 23, prin Arnăutu, iar „stegarii” au restabilit egalitatea imediat după pauză, prin Codoban (min. 48).

După încheierea ostilităților, președintele grupării FC Brașov, Vasile Dochița a declarat: „La Baia Mare, am pierdut două puncte mari. Personal, sunt dezamăgit de evoluția unor jucători. Arbitrajul a fost unul bun, nu avem ce să comentăm”.

Iulian Popa, omul meciului în Giulești

Fotbalistul brașovean Iulian Popa (31 ani) a marcat primul gol în noul sezon al ligii secunde. El a înscris în minutul 3 al meciului Rapid București-CS Balotești (scor final 3-0). Apoi, a realizat „dubla”, în minutul 48, și a fost declarat pe bună dreptate „omul meciului”în Giulești.

Originar de lângă Făgăraș, din orașul Victoria, „Iulică” Popa a început fotbalul de jos, la formația din localitatea de baștină, Viromet. Apoi, a jucat pentru Forex Brașov, CSM Râmnicu Vâlcea, Voința Sibiu, FC Brașov și Oțelul Galați. Din această vară a semnat cu Rapid. (foto: digisport)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.