blog-logo

Accident grav pe Calea București, la Carrefour

Accident grav pe Calea București, la Carrefour

smurd noapteaAccident grav duminică seară, la Brașov, pe Calea București, la Carrefour. Potrivit primelor informații sunt șase victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a precizat că nu sunt persoane decedate, iar la locul accidentului au fost trimise două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD și două de la Ambulanța Brașov.

Trei dintre victime au rămas captive între resturile mașinilor accidentate. Sfreja a precizat că trei femei, un bărbat și un băiețel de 1,5 ani sunt transportați la Spitalul Județean Brașov. Toate persoanele sunt conștiente. Micuțul este speriat, dar nu are probleme. Victimele au diferite traumatisme cranio-cerebrale, abdominale și ale membrelor. În acccident au fost implicate două autoturisme – un taximetru de la Martax și unul de la DO Security.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Testare rapidă și recuperare medicală postCovid-19, la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov
  1. Vazand vehiculele implicate nu ma mai mira atunci acest accident; taximetristii in general nu respecta nicio lege iar cei de la DO Security sunt mai rai, conduc ca nebunii pana si in parkingul din spate de la ARO. Ar trebui sa se cheme mai degraba DO INSECURITY.

    Reply
  2. Mda.. combinatia perfecta taximetris si do … ciumpalacii de la do cum nu au vazut masina in viata lor,si se vad la volanul loganului gata sunt zei..conduc ca turbatii si sfideaza orice regula de bun simt, nu mai zic de circulatie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate