blog-logo

Care este cel mai tare banc cu polițiști spus de…. polițistul umorist din Brașov

Care este cel mai tare banc cu polițiști spus de…. polițistul umorist din Brașov

marian godinaÎntr-un interviu acordat presei centrale, polițistul umorist din Brasov, Marian Godina, a spus si cel mai tare banc cu politisti pe care il cunoaste.

In interviu, Godina a relatat ca el isi dorea sa fie, de fapt, medic. Cum a ajuns politist?

„Voiam sa devin medic. Insa aveam o profesoara de romana care, atunci cand ma scotea la tabla si nu stiam nimic, ma indemna sa ma fac politist. Uite ca i-am urmat sfatul…”, a povestit Godina.

Iata si care este cel mai bun banc cu politisti pe care il stie.

„O baba intr-un tramvai casca intr-una. Un politist de langa ea ii spune, mai in gluma, mai in serios, incet, mamaie, ca ma inghiti! La care baba ii raspunde: ‘Lasa, maica, nu te teme, ca pe voi oricum nu va inghite nimeni!’”, a spus Godina. El a dezvaluit ca are de gand sa scrie chiar si o carte cu intamplarile amuzante prin care a trecut.

Alte articole:   Gărzile la domiciliu ale chirurgilor plasticieni. Probleme, abuzuri (?), legislație incoerentă, la Spitalul Județean

„Scriu cand am timp liber. Nu pierd noptile prin cluburi si nici zilele cu sucuri in oras. Merg la serviciu, merg la sala zilnic si… scriu! Referitor la detalii, cred ca sunt norocos sa am o memorie foarte buna. As accepta sa public mici articole care sa trezeasca curiozitatea viitorilor cititori ai cartii de care vorbeam mai sus”, a mai spus politistul.

Godina a promis ca va continua sa publice povestiri. „Da, voi continua sa scriu pentru ca prin pagina mea de Facebook. Imi doresc ca politistii sa fie vazuti altfel si sa poata fi «inghititi» de toata lumea, inclusiv de babele somnoroase din tramvai”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.