blog-logo

Petiție online pentru revenirea în spațiul public a polițistului brașovean viral pe internet

Petiție online pentru revenirea în spațiul public a polițistului brașovean viral pe internet

marian godinaLa Poliţie e bine să nu glumeşti. Indiferent de ce parte a baricadei te afli. Pentru că umorul este o chestiune greu digerabilă. Un poliţist braşovean, Marian Godina, a fost somat să-şi închidă pagina de Facebook de superiori pe motiv că aduce atingere imaginii instituţiei.

Ce crimă a făcut omul? Povestea cu mult umor pățaniile din misiunile sale ca om al legii. Mai mult, omul explică foarte clar ce pățești dacă treci pe roșu la semafor, astfel încât își bagă lucrurile în cap chestiunea după ce râzi cu lacrimi.

O astfel de poveste are efect multimplicat infinit față de sutele de mii de fluturași împăștiați pe stradă de IGPR, ca să își bage lumea mințile în cap. Poate că, în loc de mustrări și sancțiuni, omul ar trebui promovat, la un departament de imagine, de strategii de comunicare, pentru că are așa ceva în sânge.

Iată textul petiției online, care poate fi votată AICI! Poveştile lui Marian Godina pot fi citite AICI!

Solicitam desemnarea lui Marian Godina in functia de purtator de cuvant al IPJ Brasov.

Alte articole:   Shopron – primul farmers market din Brașov se va deschide în toamna acestui an!

Argumente:

  • – este deschis spre comunicare;
  • – scrie clar, concis si expresiv;
  • – surprinde aspectele relevante si inedite ale faptelor pe care le relateaz;a
  • – e prietenos, spontan, flexibil, empatic, disponibil la program prelungit si dedicat profesiei;
  • – foloseste mijloace moderne de comunicare (exemplu: Facebook);

Dovada: postarile de pe pagina sa de facebook care a fost apreciata de mii de cititori.

Daca aceasta cerere nu poate fi onorata din motive birocratice si administrative, solicitam in subsidiar sa-i permiteti si sa-l incurajati pe Marian Godina sa continue sa posteze pe facebook relatari ale misiunilor sale.

Şi mai postăm un mesaj de pe un cont de Facebook: Politistii au umor

Pentru că multă lume ne întreabă de ce au dispărut paginile de facebook ale colegului nostru Marian Godină, suntem în măsură să vă spunem că asupra sa, s-au făcut presiuni imense de către conducerea IPJ Brașov să procedeze în acest fel, pe motiv că A ADUS ATINGERE IMAGINII POLIȚIEI ROMÂNE !!!

Domnule inspector șef al IPJ Brașov, vă rugăm să vă interesați înainte de a face astfel de acuzații. Colegul nostru nu a făcut nimic, în afară de faptul de a promova umorul și în acest fel de a îmbunătăți ÎN MOD REAL imaginea instituției noastre, lucru pe care și noi ne chinuim să îl facem de doi ani aici. În plus dacă observați comentariile cititorilor, ați fi constatat faptul că 100% i-au apreciat postările și ABSOLUT NICIO PERSOANĂ nu a considerat că povestioarele sale au adus atingere în vreun fel imaginii instituției. Doar o mentalitate de tip comunist poate crede că umorul poate aduce atingere imaginii Poliției Române. Imaginea polițiștilor nu este nicidecum terfelită de colegi precum Marian Godină, ci de cei care sunt certați cu legea, de violatori, de șpăgari și de oameni care într-adevăr nu au ce căuta în sistem !

Dovediți ca mai aveți o fărâmă de umanitate în domnia voastră și nu duceți la extrem un om atât de bun, cum este colegul nostru. Știți foarte bine că nu merită așa ceva. Cunoașteți foarte bine că este un bun polițist, nu îl determinați să părăsească și pe el acest sistem ! Iar dacă veți face asta, înseamnă că că nu am reușit să ne debarasăm încă de practicile gen ”1989”.

Rugăm pe toți prietenii noștri, sau pe cei care au avut ocazia să citească din postările colegului nostru, să își arate susținerea și faptul că acest polițist merită aprecierea nostră. Și nu în ultimul rând să le spunem celor din conducerea IPJ Brașov, că Marian Godina este un bun polițist, că a adus un plus de imagine polițiștilor și POLIȚIEI ROMÂNE și ÎN NICIUN CAZ nu a adus atingere imaginii instituției ! Mulțumim ! Marian suntem alături de tine ! 

Distribuie dacă îți place!
  1. Daca considerati benefic..tot inainte tovarasi, victoria este aproape.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.