blog-logo

VIDEO Rețea de traficanți de droguri, anihilată de polițiști

VIDEO Rețea de traficanți de droguri, anihilată de polițiști

traficant droguriPolitistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov si procurorii DIICOT Brasov au anihilat o grupare infractionala specializata în trafic de droguri de risc si de mare risc.

Zece persoane au fost arestate preventiv, iar alte 2 au fost retinute si au fost ridicate aproximativ 2 kg. de cannabis, 800 de grame de rezina de cannabis, 94 de comprimate de ecstasy, 15 g. de cocaina, 10 g. de MDMA si 3 g. de amfetamina.

De asemenea, au fost dispuse masuri asiguratorii asupra a 36.000 de lei, 1.210 euro si 120 de lire sterline si au fost ridicate, în vederea confiscarii, doua autoturisme de lux.

Potrivit anchetatorilor, un barbat, de 32 de ani, din municipiul Brasov, ar fi procurat droguri de risc si de mare risc de la persoane din municipiul Bucuresti, prin intermediul unui alt barbat, de 26 de ani, tot din Brasov, în scopul comercializarii acestora pe raza municipiului Brasov. De asemenea, au fost identificati si membrii gruparii care actionau pe raza municipiului Bucuresti.

Alte articole:   Kids Tâmpa Brașov, primul meci din istorie in Cupa României

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 24 si 27 de ani, ar fi procurat cannabis, rezina de cannabis si cocaina din Spania, droguri pe care le-ar fi introdus în România prin intermediul unor firme de transport.

La data de 30 iulie a.c., în Bucuresti au fost organizate doua actiuni de prindere în flagrant a unor membri ai gruparii şi au fost efectuate 7 perchezitii domiciliare, în Bucuresti si Brasov, la locuintele celor în cauza.

În urma perchezitiilor, au fost ridicate 1.850 de g. de cannabis, 800 de g. de hasis, 4,5 g. de cocaina si o pastila de ecstasy.

De asemenea, au fost ridicati 24.000 de lei, 1.210 euro si 12 lire sterline, bani proveniti din activitatea infractionala. Toate persoanele implicate au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

Alte articole:   Vaccinul Moderna va fi administrat și copiilor de peste 12 ani, din 2 august

În intervalul 4 – 14 august a.c., în urma extinderii cercetarilor, au fost realizate doua actiuni de prindere în flagrant, în municipiul Brasov si au fost efectuate 5 perchezitii domiciliare, în judetele Brasov, Buzau si Constanta, vizând legaturi infractionale din municipiul Brasov si statiunea Costinesti a persoanelor banuite.

În urma acestor activitați, au fost ridicate aproximativ 10 g. de cocaina, 93 de comprimate ecstasy, 10 g. de MDMA, 5 g. de amfetamina, 5 g. de rezina de cannabis, 150 de g. de cannabis si 12.000 de lei, proveniti din activitatea infractionala.

Împotriva a patru persoane, cu vârste cuprinse între 23 si 34 de ani, s-a luat masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile, iar doua persoane, de 28 si 33 de ani, au fost retinute pentru 24 de ore.

Alte articole:   Emiterea cărții de identitate cu CIP ar putea întârzia. Care este motivul

De asemenea, în urma uneia dintre perchezitiile efectuate în municipiul Brasov, au fost ridicate 21 de bancnote susceptibile a fi falsificate din cupiura de 50 de lei.

Cercetarile continua, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.