blog-logo

0268-954: Este numărul scurt al dispeceratului de urgențe de la Poliția Locală Brașov

0268-954: Este numărul scurt al dispeceratului de urgențe de la Poliția Locală Brașov

dispecerat politia localaLinia telefonică este disponibilă pentru cetățeni la orice oră din zi și din noapte, șapte zile din șapte! Linia cu număr scurt poate fi apelată de cetățeni pentru orice fel de probleme care țin de competența polițișilor locali, dar și pentru alte aspecte de interes public, urmând ca serviciul de dispecerat să redirecționeze sesizarea către instituțiile îndrituite să soluționeze problema.

0268-954 a fost pus la dispoziția brașovenilor în regim de permanență și a fost creat cu scopul de a ușura comunicarea dintre comunitate și oamenii legii.

Această măsura a fost adoptată pentru a facilita accesul la dispeceratul poliției locale într-un mod mai rapid și mai eficient pentru că, din practică, s-a reținut faptul că numărul clasic al dispeceratului este mai greu de reținut. Locuitorii pot apela în paralel și numărul 0368.457.010 pentru orice fel de probleme care ţin de competenţa Poliţiei Locale Brașov. Tariful pentru numărul scurt este normal, fară suprataxe.

Alte articole:   Apelul de proiecte pentru programul „Sportul pentru toţi”, lansat pe 19 martie la Braşov

Poliția Locală va răspunde sesizărilor brașovenilor sau oricărui cetățean care tranziteaza municipiul, lucrând pe serviciile de ordine publică, circulație rutieră, poliție turistică, inspecție-control disciplina în construcții ori prin biroul de intervenții, la întreaga capacitate, cu peste 100 de agenți mobilizați.

Brașovul este printre puținele orașe din țară care au pus la dispoziția locuitorilor un număr scurt de apelare! Totuși nu încurajăm apelarea în exces a acestui număr întrucât, în caz de apelare în mod nejustificat, sunt aplicabile prevederile Legii 61/1991, care precizează faptul că alertarea fără motiv întemeiat a organelor de menținere a ordinii și liniștii publice se pedepsește conform Art. 3, al.1, lit.A cu amendă între 100 și 500 de lei”, a declarat directorul executiv al Poliției Locale Brașov, Nicolae Aldea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate