Străzi din Brașov, perfecte pentru sporturile extreme – ulița Podragu

Străzi din Brașov, perfecte pentru sporturile extreme – ulița Podragu

strada podragu brasovÎn urma lucrarilor efectuate in perioada octombrie – decembrie 2014, pentru schimbarea bransamentelor la reteaua de gaze, sapaturi efectuate de firma Mitrea Prest, strada Podragu din cartierul Schei a devenit probabil cea mai murdara si greu practicabila strada din Brasov.

Firma care a executat lucrarile a lasat strada partial nepietruita, doar cu gramezi de pamant ce nu au fost nici macar nivelate, iar pe restul strazii a pus inapoi vechile pietre intr-un mod complet neprofesionist. In acest moment strada este partial infundata in noroi si partial umpluta cu gramezi de piatra cubica ramase in urma spalarii nisipului de catre ploaie.

Podragu este o straduta ingusta, cu panta mare, folosita cu precadere de persoane in varsta care locuiesc in zona si de copiii care o folosesc foarte des drept cale de acces spre Scoala Andrei Muresanu si gradinite. Toti cei care o folosesc sunt in pericol de a se accidenta, dupa cum se poate vedea din pozele alaturate. Situatia a fost sesizata in mod repetat telefonic Directiei de Administrare Strazi din Primaria Brasov, cu descrierea clara a situatiei, dar fara nici un alt rezultat in afara unei serii nesfarsite de promisiuni ferme ca se va rezolva „saptamana viitoare”, promisiuni care vor implini curand 1 an vechime.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Alte articole:   Unii angajați ar putea beneficia de o zi liberă suplimentară

Nisipul si pamantul carate permanent de ploaie in strada Constantin Lacea creeaza un disconfort major si pentru locuitorii acestei strazi.

Ca urmare a situatiei create, angajatii firmei responsabile de curatenia din zona (Urban SA) au renuntat sa mai incerce sa curete strada, aceasta fiind practic imposibil de maturat sau curatat.

  • Mihaela Calotă
  • Brasov

Referitor la această situație, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, ne-a declarat că „lucrările de reparații sunt aproape finalizate pe strada Junilor, care este în aceeași situație, dar care este mai circulată și apoi se intră și pe strada Podragu. Undeva în jurul datei de 1 septembrie vor fi finalizate și lucările pe strada Podragu, dacă ne va permite vremea”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Poate verifica cineva si calitatea lucrarilor facute pe strada Costei unde dupa 1 an de la asfaltare canele stau sa cada si au aparut deja deniverari in asfalt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.