blog-logo

Spărgătorii de mașini din Făgăraș au fost arestați

Spărgătorii de mașini din Făgăraș au fost arestați

spargatori masini autoPoliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată în data de 30.07.2015 că, în noaptea de 29/30.07.2015, au fost sustrase CD-playerele din două autoturisme parcate pe strada 13 Decembrie din Făgăraș.

Polițiștii au stabilit că în ambele cazuri bunurile au fost sustrase prin spargerea geamurilor de la portierele dreapta față ale autoturismelor menționate.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați și reținuți suspecții în acest caz, trei tineri de 18, 19 și 20 ani din comuna Șercaia. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că tinerii sunt suspectați de comiterea, în perioada noiembrie 2014-iulie 2015, a altor nouă furturi pe timp de noapte din autovehicule parcate pe raza municipiului Făgăraș. Bunurile sustrase, CD playere, motorină, stații de emisie receptie, în valoare totală de 10.000 lei, au fost valorificate de tineri în zona municipiului Făgăraș, polițiștii reușind până azi recuperarea a 10% din prejudiciu.

Alte articole:   Cum să asigurați ieftin o mașină în Marea Britanie

În urma probatoriului administrat de polițiști și procurorul de caz, Judecătoria Făgăraș a dispus arestarea preventivă a tinerilor pentru 30 zile, iar cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii lor activități infracționale.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov