blog-logo

Ciprian Bucur va prelua atribuțiile de primar

Ciprian Bucur va prelua atribuțiile de primar
Viceprimarul Ciprian Bucur (foto: Andrei Paul)

Viceprimarul Ciprian Bucur (foto: Andrei Paul)

Viceprimarul Ciprian Bucur va prelua atribuţiile de primar, de la viceprimarul Adina Durbacă, cea care are delegată semnătura pentru această funcție de la primarul George Scripcaru, până în data de 14 august.

Neoficial, se pare că această modificare a fost determinată de posibila schimbare a calităţii de suspect a Adinei Durbacă, în dosarul Primărie – Tetkron – Bepco, devenind incompatibilă în ceea ce priveşte conducerea Primăriei Braşov.

Mai mult, sursele newsbv.ro spun că a fost și un pic de scandal pe această temă, între cei doi viceprimari și secretarul municipiului, Nicolae Paraschiv. Adina Durbacă a făcut scandal că este trasă „pe linie moartă”, dar este evidentă poziția delicată în care se află.

Alte articole:   Trageri de instrucție, mâine, în poligonul Grohotiș

Este vorba despre dosarul în care o firmă de construcţii nu a realizat toate fazele unei lucrări recepționate de Tetkron, iar Curtea De Conturi s-a sesizat în caest caz. Procurorii susţin că George Scripcaru a încercat, ulterior, să îi facă pe angajaţii Tetkron, care supervizaseră lucrarea, să plătească.

„Domnul primar ne-a dat un ultimatum, în sensul că eu și cei 3 angajați avem 24 de ore să aducem banii. Eu i-am spus că sună a cămătărie și am ieșit. Pe hol i-am spus că iau niște pastile care îmi ajută memoria din perioada respectivă. Discuția s-a purtat altfel pe hol, în sensul că mi-a spus să găsesc o soluție să pun banii și ulterior vom găsi o soluție pentru a-i recupera”, a declarat un suspect în dosar.

În același dosar apare şi numele Alinei Durbacă, viceprimar al oraşului. Anchetatorii susţin că, împreună cu primarul, ar fi cerut Consiliului de Administraţie al Tetkron să îi pedepsească pe acești salariaţi, care nu au vrut să ia vina asupra lor, pentru că toate devizele de lucrări și plățile s-au făcut cu ordin „de sus”.

Alte articole:   Program prelungit la Centrul de vaccinare de la Policlinica Municipiului Săcele

CITEŞTE ŞI: 

Distribuie dacă îți place!
 1. Am ajuns sa avem si premar tigan! Bravo PNL, ati ajuns o satra!

  Reply
 2. Comentariul de mai sus este postat de consilierul poponar al lui Sebastian Grapa.Mihia Barsan

  Reply
  • Probabil ca ai supt de la tata si ai frustrari din copilarie ! Totusi, ar fi util daca ti-ai da si numele, daca tot te dai cunoscator, ca sa stim cu ce retardat stam de vorba ( probabil liberal ) !

   Reply
 3. Cepreane…Cepreane….
  Umbla vorba n sat
  Ca umbli blindat
  Si inregistrezi
  Tot ce conversezi
  Dar nu pentru tine…
  Ci pentru ai tai
  Fratii…pampalai :)))
  Iar de la servicii
  Ti se pregateste
  O mare surpriza..de te n veseleste :)))))

  Reply
 4. hehe,am avut dreptate ca poponarul comenteaza.Barsane,du’te tata de te trateaza,homosexualitatea este o boala<lasa comentariile pe aici si cauta'ti o partenera fara penis

  Reply
 5. dai in primire? sifonule

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.