blog-logo

Aristotel Căncescu: Nu părăsesc Partidul Naţional Liberal!

Aristotel Căncescu: Nu părăsesc Partidul Naţional Liberal!

cancescuPreşedintele suspendat Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, infirmă zovurile apărute în ultima perioadă cum că ar intenţiona să plece din PNL.

„Sunt legat afectiv de Partidul Naţional Liberal, mai ales că la construcţia filialei judeţene a formaţiunii am avut o contribuţie majoră”, precizează liberalul braşovean. Căncescu spune că nu îi este uşor să vadă acum oameni politici care se preetind mari liberali, iar în trecut vroiau să distrugă partidul. „PNL este un partid puternic nu datorită acelor oameni, ci mai ales  împotriva voinţei lor”, a declarat liderul PNL Braşov.

Rămân în PNL  până ies la pensie din punct de vedere politic. Eu nu sunt şi nu am fost niciodată un traseist politic. Am plecat cu ani în urmă din Partidul Democrat din cauza lui Traian Băsescu. Nu am vrut să fiu coleg de partid cu un om care se pregătea să distrugă România. Faptul ca am avut dreptate, o confirmă acum toţi foştii mei colegi care atunci m-au criticat, iar acum au ajuns la rândul lor, în Partidul Naţional Liberal. Atât timp cât rămîn în politică, voi fi alături de Partidul Naţional Liberal, partidul meu de suflet”, a declarat Aristotel Căncescu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prețuri mai mari în iulie comparativ cu luna iunie
 1. Idiotul naibii
  Tipic politician roman
  Un mare bou

  Reply
 2. Tratamantul e de vina , intri in delir uratule .

  Reply
 3. BAI VOPSITULE!
  Cine te roaga sa stai in pnl? 🙂 Grapa? sa nu aiba concurenta la unpr?
  Mosieru lu peste…lasa ne ca suntem satui de tine
  Ti ai trait traiu..ti ai mancat malaiu..acum gata…retrage te frumos langa familie…lasa caprioarele si in parc cu tine, la sah, cu pensionarii!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.