blog-logo

Seminar și demonstrații de dresaj canin la Codlea

Seminar și demonstrații de dresaj canin la Codlea

sujay bholaSujay Bhola este un dresor de câini recunoscut internațional, care a inventat sistemul de dresaj Prosystem training.

Dupa ce a descifrat tainele dresajului nemtesc si olandez, „The P.R.O. system” este o combinatie de stiluri in care se pot regasi rigurozitatile britanice si perseverenta nemtilor perfect adaptate la ceea ce el, Sujay, a considerat a fi necesar pentru performanta, pentru a avea un caine de lucru (fie ca este de sport sau de serviciu) eficient, echilibrat, devotat.

Indiferent daca avem de a face cu stăpâni cu experienta in dresaj sau novice, acest sistem poate fi aplicat. Este vorba despre implementarea unui sistem nou, mult mai eficient, care nu tine de rasa, varsta sau oricare alt criteriu. „Arta dresajului fie de sport, fie de „real life” sau a simplului companion”.

Alte articole:   RAR: Mașină reparată cu colțare pentru gips carton. Fiți atenți unde și cum vă reparați mașina! (Foto)

„Este un altfel de seminar despre dresajul canin. Un seminar dedicat tuturor celor ce doresc sa invete si sa aplice imediat, cu rezultate garantate, tehnici noi de dresaj create in urma a peste 15 ani de munca reala cu cainii de politie, cainii de sport, cainii de protectie personala dar si cainii folositi ca simpli companioni. Sujay Bhola din Londra, este un altfel de instructor de dresaj de specialitate, atentator de specialitate gradul “A” recomandat. Mare iubitor si crescator al adevaratului Ciobanesc German de lucru si mare fan al Malinoisului si Rottweilerului. Activitatea sa profesionala este direct si strins legata de dresarea, antrenarea cainilor de politie din Marea Britanie, de colaborarea cu multe scoli pentru cainii de serviciu, celor de interventie, de paza personala dar si de sport, pregatind caini si pentru examenele de lucru. In zilele de 1 si 2 august 2015, la Codlea (la stadionul de lângă Lidl, de la ora 11.30) va fi un seminar cu un adevarat specialist in dresajul canin in primul rind dedicat cei pasionati de cainele de serviciu. Cainele de “real life” cum ne place sa-l denumim in Romania. Avem posiblitatea in acest seminar sa invatam, plecind de la aspectele genetice, cum sa lucram, cum sa educam, cum sa controlam si cum sa eficientizam cu adevarat un caine de “real life”. Adevaratul caine de “real life”. Extrem de eficient, care poate excela si se poate descurca in orice situatie critica, oricat de stresanta ar fi”, ne-a declarat Paul Mânzală, organizatorul evenimentului.
Informații suplimentare aflați de la Paul Mânzală, 0746.034.980.

Alte articole:   FOTO Expoziție de pisici de rasă, la Castelul Bran

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.