blog-logo

FOTO Spectacol de culori la show-ul culinar vegetarian și raw vegan la Brașov

FOTO Spectacol de culori la show-ul culinar vegetarian și raw vegan la Brașov

vegetarian grand prix brasov3S-a dat startul la cel mai important eveniment culinar din România din acest an:  prima competiţie cu tematica bucătărie vegetariană.

După cum ne-a declarat Iulia Drăguț, președintele Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ (ACEEA), organizaţie profesională membră în World Association of Chefs Societies, la competiție s-au înscris 16 chefi din întreaga țară.

Aceștia au libertatea să-și pregătească preparatele după cum cred ei de cuviință. Concurenții au venit cu instrumentele și ingredientele lor, temele fiind la liberă alegere, neexistând o temă impusă. La această oră, deja concurenții au început să-și amenajeze platourile și aranjamentele. De asemenea, ei vor propune și un vin care se asezonează cu preparatul pregătit de ei, alegerea vinului urmând să fie punctată de somelieri de renume: Cornelia Toma, Dumitrescu Bogdan și Sergiu Nedelea.

Alte articole:   Cîmpeanu: Evaluarea Națională și Bacalaureatul, “perfect adaptate” perioadei în care şcoala a fost afectată de pandemie 

Newsbv.ro vă va ține la curent cu acest eveniment pe întreg parcursul zilei.

Evenimentul se desfășoară la centrul de evenimente Lux Divina (fosta cantină Rulmentul).

CLICK pe poze pentru a se mări!

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Totul arata foarte gustos!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.