blog-logo

Atomei, atac la Johannis pe tema noului Cod Fiscal

Atomei, atac la Johannis pe tema noului Cod Fiscal

adrian atomeiÎn orice dezbatere democratică, preşedintele țării  are dreptul să îşi expună punctul de vedere, iar ALDE respectă punctul de vedere expus de Klaus Iohannis.

„Dar, trebuie spus că este un punct de vedere eronat şi aducem argumente în acest sens, spune Adrian Atomei, preșeidntrele organizației municipale a ALDE Brașov.

„Scăderea taxelor – blamată de preşedinte – a fost propusă şi în programul său prezidenţial – scăderea TVA la 19%, de pildă. Klaus Iohannis critică, deci, ceea ce susţinea în 2014. Apoi, problemele legate de sustenabilitate ridicate de preşedinte nu stau în picioare, ceea ce rezultă nu doar din calculele specialiştilor de la minister, dar şi din discuţiile cu mediul de afaceri şi mai ales din răspunsul economiei la măsurile recente de scădere a taxelor: de la reducerea CAS cu 5% sau de reducerea TVA la alimente”, a precizat Atomei.

Alte articole:   FOTO. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac prinde contur. Patru igluuri, construite

Dincolo de aceste argumente, a mai adăgat Atomei, trebuie spus că nu preşedintele face politica economică: „Avem un Cod Fiscal cu un sprijin politic parlamentar foarte larg, putere și opoziție, un Cod Fiscal care va aduce investiţii de miliarde de lei în România, aşa cum spun chiar reprezentanţii mediului fiscal. Codul Fiscal reprezintă o oportunitate să lăsăm politica conflictului deoparte şi să luăm decizii pentru România”.

 

Adrian Atomei

Presedinte ALDE Brasov,

Organizatia Municipala

Distribuie dacă îți place!
  1. Mama ce fata de infractor are individu asta!!
    De ce nu ne spune mai bine cum sta treaba cu gradina zoologica din Brasov de care s-a ocupat cat timp a fost viceprimar si de pe urma careia si-a ( vorbeste lumea ) umflat buzunarele>?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate