blog-logo

Spărgători de mașini și de locuințe, arestați

Spărgători de mașini și de locuințe, arestați

justitieProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Sorin Puşcaşu pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit faptul că, în data de 30.04.2015, în jurul orei 8.00, prin spargerea geamului lateral de la portiera dreapta faţă a unui autoturism, parcat pe str. Ioan Bogdan din municipiul Braşov, individul a sustras o geantă de damă în care se aflau acte de identitate, bunuri personale şi suma de 1500 lei.

De asemenea, în dimineaţa zilei de 10.07.2015, la ora 7.35, inculpatul a sustras prin spargerea geamului portierei dreapta faţă a autoturismului parcat pe str. A.I. Cuza, din Braşov, o geantă de damă tip rucsac de culoare neagră şi o geacă de culoare verde, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1500 de lei.

Alte articole:   ANSVSA: Loturi de tobă de porc contaminată cu Listeria monocytogenes , retrase de pe piață

În data de 11.07.2015 a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatului Puşcaşu Sorin, care a fost admisă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând cu data de 11.07.2015.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus în data de 10.07.2015 punerea în mișcare a acțiunii penale și față de Nicolae Mariaș, tot pentru infracțiunea de furt calificat.

Anchetatorii spun că, în data de 5.07.2015, în jurul orelor 23.00, „inculpatul a pătruns prin escaladare şi forţarea fereastrei, în bucătăria locuinţei situată la parterul imobilului persoanei vătămate G.V. situat în municipiul Braşov, str. Brânduşelor, de unde a sustras un radio-casetofon, un stick şi un recipient sticlă conţinând băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului fiind de 150 lei. Inculpatul a fost surprins în bucătăria locuinței chiar de persoana vătămată, moment în care acesta s-a speriat și a luat-o la fugă, sărind pe aceeași fereastră prin care și pătrunsese în locuință”, precizează procurorul Cristina Mureșan, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov

Alte articole:   Specialist în reciclare: „Cumpărați haine responsabil, doar dacă vă sunt necesare!”

În data de 11.07.2015 a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatului, care a fost admisă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând cu data de 11.07.2015.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate