Fetiță de 11 ani, internată cu arsuri de la un gard electrificat

Fetiță de 11 ani, internată cu arsuri de la un gard electrificat

ambulantaO fetita de 11 ani din Rotbav a ajuns la spital cu arsuri provocate de un gard electric montat de un vecin. Copila nu a stiut ca prin sarma ghimpata care imprejmuieste proprietatea trece curent eletric si, in joaca, a pus mana pe fire., scrie ProTv.

O ambulanta a dus-o repede la spital, iar acum este in afara pericolului. Politistii il ancheteaza pe barbatul care a montat dispozitivul si nu este exclus sa fie acuzat chiar de tentativa de omor.

Fetita era impreuna cu alti copii pe ulita satului si se distrau toti, stropindu-se cu apa. La un moment dat, in joaca, ea s-a urcat pe gardul unui vecin si a atins sarma ghimpata aflata in partea de sus a imprejmuirii. A ramas inclestata, cu mainile pe fire, pana cand alt copil a sarit sa o dea jos.

Alte articole:   Primăria Brașov a câștigat procesul cu constructorul țepar de la Informatică

Copiii au tipat, iar parintii au chemat ambulanta. Ajunsa la spital, fetita a fost internata 24 de ore, timp in care medicii i-au ingrijit arsurile de la mana dreapta.

Proprietarul gardului, un batran de 74 de ani, sustine ca a montat instalatia electrica de teama hotilor, care i-ar fi calcat in repetate randuri proprietatea.

Localnicii sunt revoltati si se tem ca oricand s-ar putea intampla o tragedie. Politistii i-au deschis barbatului dosar penal.

Daca expertiza va arata ca instalatia electrica montata artizanal avea puterea sa ucida, proprietarul ar putea fi acuzat de tentativa de omor.

Legislatia romaneasca nu are prevederi speciale cu privire la gardurile electrice, dar exista norme europene referitoare la asemenea instalatii.

Alte articole:   Spania, exclusă din zona galbenă. Olanda și Egipt, măsuri suplimentare pentru români
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate