blog-logo

Un student de la Universitatea Transilvania Brașov a prins un tâlhar

Un student de la Universitatea Transilvania Brașov a prins un tâlhar

student brasov erouPoliţia Municipiului Braşov a fost sesizată telefonic, în data de 27.06.2015, prin Serviciul 112, că în zona Pieţii Dacia o persoană a fost deposedată prin violență de un telefon.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov s-au deplasat imediat în zona pieții unde, cu ajutorul lui Mihai Alexandru Tudorache, student la Universitatea Transilvania Brașov, a fost prins suspectul în acest caz, un bărbat din Apața, în vârstă de 30 ani. Oamenii legii au recuperat telefonul şi l-au înapoiat victimei.

„Când am ajuns în stradă, în jurul celui lovit erau mai multe persoane, precum şi un echipaj de la Ambulanţă, chemat pentru a acorda primul ajutor persoanei căzute la pământ. Atunci mi-am dat seama că eu nu mai aveam ce face pentru respectivul trecător şi am ales să fug după infractor. Îl văzusem spre ce stradă se îndrepta şi, pentru că era o oarecare distanţă între mine şi fugar, am ales să alerg pe o stradă paralelă, cu intenţia să-i ies în cale. Când aveam impresia că l-am pierdut, pe scările unui imobil de pe strada Aurel Vlaicu am văzut un bărbat odihnindu-se, comportându-se ca o persoană care tocmai făcuse efort. Nu eram sigur dacă el era cel pe care-l urmăream, dar am riscat şi l-am abordat hotărât, întrebându-l de ce a furat telefonul acelui bărbat şi unde locuieşte. Omul s-a pierdut puţin cu firea, dar a negat că el ar fi furat ceva, iar apoi mi-a spus că vine din Apaţa“, a povestit tânărul.

Alte articole:   17 octombrie - Ziua Patrimoniului Cultural Imaterial

Suspectul a fost reținut de polițiști și  ulterior arestat preventiv, în urma probatoriului administrat împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Studentul Mihai Alexandru Tudorache, de 23 ani, a fost invitat la sediul I.P.J. Brașov, unde i s-a înmânat o plachetă din partea polițiștilor brașoveni, în semn de apreciere pentru spiritul civic manifestat în acest caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.