Liviu Lupu, noul președinte al organizației municipale a PSD. Răzvan Popa, candidat la funcția de primar

Liviu Lupu, noul președinte al organizației municipale a PSD. Răzvan Popa, candidat la funcția de primar

PSD

20.30 Jocurile din interorul PSD s-a făcut înainte de începerea alegerilor. Astfel, Liviu Lupu nu a mai avut contracandidați la funcția de președinte al organizației municipale, iar Răzvan Popa, cel despre care se zvonea că va intra în cursa de șef la social-democrați, a renunțat și s-a ales cu susținerea partidului pentru postul de primar al Brașovului, cu un singur voturi împotrivă. Liciu Lupu a fost ales cu zece voturi împotrivă.

Iată restul echipei de conducere: presedinte executiv – Razvan Popa, vicepresedinti – Marin Denitiu, Mircea Bogdan, Pradan Florina, Emil Nita Jr., Grigorescu Dan, Ortanu Florin și Radu Sorin. Secretar – Axinte Ionel.

12.35 Astăzi va avea loc validarea comietului municipal și alegerea noii conduceri – președinte, președinte executiv și vicepreședinți.

De mâine, social-democrații brașoveni vor avea o echipă nouă, „pe care sperăm să o putem prezenta săptămâna viitoare cu un proiect pentru anul viitor, în vederea candidaturilor la alegerile locale – funcția de primar, Consiliul Local, candidați pentru pentru Consiliul Județean și președinte al Consiliului Județean”, a precizat senatorul PSD Viorel Chiriac, care consideră că pentru comunitățile mici este indicat ca liderul politic să nu aibă și funcții în adminsitrația locală.

Până în acest moment, pentru funcția de președinte al organizației municipale, care are peste 5.000 de membri, s-a înscris doar Liviu Lupu (fost consilier local), iar neoficial își dorește și Răzvan Popa (fost viceprimar). Fostul președinte, Mihai Ghirdă, a precizat că nu mai candidează la această funcție. Însă, se pot înscrie pentru șefia organizației municipale a PSD chiar și în timpul conferinței municipale de alegeri.

În teritoriu s-au finalizat conferințele de alegere a noilor structuri în toate localitățile, cu excepția Predealului, unde desemnarea noilor șefi va avea loc sâmbătă. Conferința județeană pentru desemnarea conducerii județene a PSD va avea loc în luna octombrie.

Alte articole:   Donţu explică de ce PNL a votat Guvernul Cioloş
Loading...
 1. Spor in ramura tovarasi!

  Reply
 2. PSD-ul nu-i poate abandona pe proxeneti , nu se dezminte !!!!. Prosti , hoti , spagari , proxeneti , o cohorta intreaga .

  Reply
  • Dupa cum Noul Peneleu din Bv nu-i poate abandona pe samsarii imobiliari. Sunt cele doua domenii de activitate in care se produc / se spala bani la modul cel mai sigur cu putinta. Cosa Nostra dixit.

   Reply
 3. Dar D-nul Ortanu Florin a abandonat medicina ??? , gata ??? , a ajuns la apogeu ????. Poate as fi gandit ca PSD vrea sa schimbe ceva , adica sa termine cu lichelismul ieftin , cu prostitutia politica , cu minciuna , si in general cu relele , insa atata timp cat doctorul Ortanu accepta ca in fruntea PSD Brasov sa plece Ghirda si sa ramana Lupu , asta spune multe . Mai oameni buni !!!!, dar chiar asa josnici si fara atitude sunteti ???, vreti sa continuati asa la nesfarsit cu mizeria ???.

  Reply
 4. Pai daca alta mizerie nu au, ce sa faca?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap