Weekendul Soarelui, la Coresi Shopping Resort

Weekendul Soarelui, la Coresi Shopping Resort

Coresi weekendul soareluiSărbătorim Weekendul Soarelui cu trei zile strălucite, pline de zâmbete, baloane de săpun și activități pe placul tuturor. Și pentru că la Coresi distracția ține zi de vară până-n seară, ridicăm zmee, râdem alături de copii și deschidem noul skate park din incinta Resortului, sâmbătă, 20 iunie, începând cu ora 11:00!

Mai mult ca niciodată, weekendul acesta soarele aduce culoare, naturalețe și bucurie simplă la Coresi! Vor fi trei zile calde alături de oameni dragi nouă, de priviri luminoase, de zâmbete de pitici și de bucurie de a trăi! Nu vom uita pe nimeni, de la cei care vor să se instaleze confortabil în Piața cu Copaci pentru un spectacol de teatru de păpuși, pe cei mai energici pentru care sportul este un mod de a vedea lumea sau pe cei îndemânatici, pe care artiștii de la Șezătoare îi așteaptă din nou cu ateliere de creație gratuite!

Duminică, de Ziua Internațională a Umanismului, îmbinăm istoria, libertatea și cultura în cadrul unui spectacol la scena Coresi, începând cu ora 18:00! Știai că centrul nostru, Coresi Shopping Resort Brașov, poartă numele unui umanist, respectiv al Diaconului Coresi, cel care a reușit pentru prima dată să tipărească în limba română, aici, la Brașov? Vino alături de noi să marcăm împreună cu această ocazie ziua internațională a gândirii libere și a bucuriei de a putea să ne manifestăm asa cum ne dorim, veseli, colorați și plini de voie bună!

Alte articole:   Orțan: Guvernul României a îngropat proiectul spitalului regional de la Brașov

Luni, 29 iunie, găzduim festivitatea de premiere a Cupei Ivancescu la fotbal, eveniment anual care reuneste echipe de juniori talentati, bine antrenati si pregătiţi să se întreacă în cadrul unei competiţii pe care o susţinem din dorinţa de a vedea crescând o nouă generaţie de sportivi adevăraţi!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.