Câștigătorii competiției de șah „Popular Smart Open 2015’’

Câștigătorii competiției de șah  „Popular Smart Open 2015’’

competitie sah pmp brasov3De ziua copiilor, pasionaţii de sportul minţii au fost invitaţi luni, 01 iunie, ora 9:30 în incinta fostei şcoli generale nr. 24, str. Aurel Vlaicu nr. 26 Bis la „Popular Smart Open 2015’’ campionatul de şah pentru copii, aflat la prima ediţie în Braşov, organizat de Partidul Mișcarea Populară Braşov şi Fundaţia Mişcarea Populară.

Competiţia sa  desfăşurat într-un cadru organizat, astfel incat micii şahişti au dispus de echipament special oferit de organizatorii campionatului: mese de joc, piese şi ceasuri, dar și de un arbitru legitimat.

Competiția s-a desfășurat in șapte runde, open general, pe doua categorii fete și băieți. Cei mai buni jucători, au fost premiaţi cu locurile I, II şi III, iar tuturor participanţilor la campionat li s-au acordat diplome de participare și dulciuri.

Alte articole:   Spania, exclusă din zona galbenă. Olanda și Egipt, măsuri suplimentare pentru români

„Dorim ca acestă competiție să devină o tradiție la Brașov, să facă parte din calendarul activităților sportive pentru copii de anul viitor și să avem un număr cat mai mare de participanți, chiar și din ale județe. Consider că a fost o competiție bine organizată, venită în suţinerea copiilor avand o influență pozitivă atat  in eficienţa gândirii acestora cat și in spiritul competitiv”, a precizat Costel Mihai, președintele PMP Brașov.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate