blog-logo

Autocarul supraetajat, la un pas de a fi casat. Audit financiar la APDT

Autocarul supraetajat, la un pas de a fi casat. Audit financiar la APDT

autocar supraetajat brasovConsilierul județean Ionel Fliundra a solicitat conducerii Consiliului Județean Brașov realizarea unui audit financiar la Asociația Pentru Dezvoltarea Turismului Brașov, organism condus de consilierul local Christian Macedonschi. Răspunsul primt a fost că, după ce se termină controalele care se fac la această oră, angajații de la Serviciul de audit intern vor demara controlul solicitat.

„Am considerat că unele lucruri au fost făcute… să zicem «în pripă», membrii din conducerea APDT nu s-au prezentat la Consiliul de Administrație”, a explicat Flundra motivele pentru care a fost solicitat auditul financiar.

Apoi, unalt subiect care a stârnit nemulțumirea membrilor CA a fost faptul că almanahul turismului privind promovarea turismului în județul Brașov, plătit la un preț bun, pe motiv că ar fi o lucrare nouă, a fost un „copy paste” după un album mai vechi…

Alte articole:   Modelul contractului de muncă, modificat. A fost introdusă o nouă obligaţie pentru angajatori

În altă ordine de idei, Fliundra a menționat că s-a opus cererii unor colegi care au cerut casarea autocarului supraetajat. „Autocarul este din 2008, unii colegi au propus casarea lui – pentru că întreținerea și asigurările, licențierea pentru traseul de transport costă foarte mult, iar încasările nu acoperă cheltuielile. M-am opus, pentru că durata de viață este mai mare ca la un autobuz. Am propus să-l închiriem, să fie folosit printr-o agenție turistică. Dl. Macedonschi lansasese la un moment dat un proiect să se facă un tur ale bisericilor fortificate, ar putea să fie folosit pentru așa ceva, dar proiectul a fost abandonat”, a precizat Fliundra.

Alte articole:   Campanie de sterilizare și microcipare gratuită a câinilor, în mai multe localități din județul Brașov

 

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Proiectul turului bisericilor fortificate nu a fost niciodată abandonat. Mi se pare o idee excelentă și o oportunitate pentru turiștii care vizitează Brașovul. Autocarul turistic supraetajat este special proiectat pentru astfel de one day trip. Din păcate nu am găsit nici un fel de deschidere și sprijin politic pentru realizarea acestui tur, nici la Consiliul Județean, nici la Primăria Brașov. Salut inițiativa domnului Ionel Fliundra care susține și recunoaște necesitatea unui tur al bisericilor fortificate din jurul Brașovului.

  In altă ordine de idei, o parte din știre este cam veche, are cam o lună. Adunarea Generala APDT a fost in luna aprilie… Știrile nu-s ca vinul, le scade savoarea odată cu trecerea timpului.

  Cu respect
  C(h)ristian Macedonschi
  Presedinte
  Asociatia de Promovare si Dezvoltare a Judetului Brasov

  Reply
 2. Oi, oi…Dacă îi dați lui Christian Macedonschi autocarul turistic supraetajat, o să pună dozator de bere și face autobuzofest ambulant! Oi…oi…

  Reply
 3. S-a casat??!

  Dar cati KM are??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate