Distracție de 1 iunie la Coresi!

Distracție de 1 iunie la Coresi!

Magicianul Augustin 1 Iunie CoresiÎntre 29 mai si 1 iunie, la Coresi Shopping Resort sărbătorim Jocurile Copilăriei!

Îi aşteptăm pe cei mici cu o mulțime de surprize în cele patru zile de poveste – concerte unde artiștii principali vor fi elevi ai școlilor din Brașov, concursuri de căutare de comori în aer liber, jocuri sau lecții de dans sunt doar o parte dintre evenimentele care vă așteaptă la Coresi. La scena Coresi din Piața cu Copaci se vor desfăşura spectacole minunate, momente de dans şi balet, petreceri cu personaje din lumea jucăriilor, concerte şi piese de teatru de păpuşi.

Vă propunem astfel  o reîntoarcere la jocurile copilăriei de altădată, la distracție și multă voie bună în familie! Copiii vor avea ocazia să petreacă patru zile de neuitat alături de prieteni lor!

Alte articole:   Accident între Cristian și Brașov, cu o victimă

Pentru ziua de luni, 1 iunie 2015, am pregătit un program special alături de Magicianul Augustin (ora 19:00), care va combina cu succes arta iluzionismului cu muzica personalizată, într-un comedy show de excepție! Veţi avea ocazia să vedeţi live levitații de persoane și de obiecte, momente de iluzionism cu porumbei, papagali și iepurași, dar și trucuri comice realizate cu participarea publicului! Vă promitem multe animaţii cu cele mai îndrăgite mascote, baloane, jocuri pentru copii, dar și o surpriză colorată, un photo boot, de unde întreaga familie va putea rămâne cu o amintire colorată de 1 iunie.

Haideţi să descoperim împreună culisele studioului de emisie Radio Coresi, alături de MC-ul nostru, Ştefan Cojocaru. 1 iunie este Ziua Porţilor Deschise la Radio Coresi, întreaga acţiune având loc între orele 14:00 şi 17:00, la studioul de emisie de la Intrarea cu Turn.

Alte articole:   Majorarea alocațiilor în etape, respinsă de Senat

Programul complet al celor 4 zile pline de bucurie şi culoare vă invităm să îl vizualizaţi aici.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate