blog-logo

Brașoveanca Delia Duca, Miss Diamond of the World 2015

Brașoveanca Delia Duca, Miss Diamond of the World 2015

delia duca miss diamondCompetiţia care este una dintre cele mai importante de din lume s-a desfăşurat în Algeria la Oran. La Miss Diamond of the World 2015 au participat concurente din peste 50 de ţări.

Delia Duca, reprezentanta României a reuşit să cucerească juraţii şi să câştige titlul cel mare. Pe următoarele două locuri s-au clasat Belgia (Isha Frederickx) şi Muntenegru (Vanja Komatina).

„Câştigarea unui concurs internaţional de frumuseţe a fost pentru mine un vis împlinit. Am mai avut participări la competiţii internaţionale, am intrat în topuri, dar acum au reuşit s câştig marepe premiu. Este extraordinar să auzi numele ţării tale strigat pe scenă”, a declarat Delia Duca.

Alte articole:   Incidența în municipiul Brașov este de 3,51 la mia de locuitori. Situația în restul județului

Delia Duca este obişnuită cu concursurile de frumuseţe. În 2014 a fost desemnată Miss Grand România Delia Duca a mai câştigat titlurile de Miss Universe România 2012 şi Miss Intercontinental România 2011. A mai avut clasări în topurile altor competiţii internaţionale de frumuseţe la care a participat, printre care Top 3 la Miss 7 Continents 2013 (Turcia), Top 5 la Princess of the Globe 2013 (Turcia), Top 15 la Supermodel International 2012 (Thailanda), Top 15 la Miss Globe International 2010 (Cipru), Top 20 la Miss Tourism Queen International 2008 (China).

CLICK pe poze pentrua a se mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.