blog-logo

Răzvan Popa cere amenzi la maximum pentru cei care aruncă deșeuri pe domeniul public

Răzvan Popa cere amenzi la maximum pentru cei care aruncă deșeuri pe domeniul public

razvan popaPlecând de la cazul identificat la Podul Dracului si sancțiunea aplicată de Poliția Locală (despre care am scris AICI și AICI), consilierul local PSD Răzvan Popa a anunțat că a cerut serviciilor de specialitate din Primărie sa modifice Regulamentul de salubrizare de pe raza municipiului Brasov.

„Am cerut ca amenzile pentru cei care arunca deseuri pe domeniul public sa fie la limita maxima permisa de lege, adica 2500 de lei. Astfel, cred ca in sedinta Consiliului Local din luna iunie poate fi introdus pe ordinea de zi un proiect de hotarare care sa modifice Regulamentul. In acelasi timp, cred ca trebuie sa cautam solutii legale prin care cei care sunt depistati ca arunca deseuri, de orice fel, pe domeniul public, sa fie obligati sa curete zona si sa o aduca la starea initiala”, a precizat Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 400 de mii de români vor plăti rate mai mari
  1. Sunt absolut de acord, altfel nu ne civilizam!
    Pe langa asta, ar trebui implementat acel sistem integrat de management al deseurilor despre care tot vorbim de ani de zile.
    In loc sa creasca, numarul containerelor pentru materialele reciclabile a scazut in ultimii ani.
    Intr-o tara civilizata, intr-un oras modern, reteaua s-ar extinde…in Germania, Danemarca, Anglia etc. se fac o multime de bani din deseuri pe langa noi…le ardem

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.