Șef nou în fruntea organizației municipale a PSD Brașov

Șef nou în fruntea organizației municipale a PSD Brașov

Mihai GhirdaConsilierul local Mihai Ghirdă nu mai candidează la un nou mandat în fruntea organizației municipale a PSD Brașov. Cel puțin așa stau lucrurile la această oră.

Printre cei care se pare că se vor înscrie în această luptă sunt consilierul local Răzvan Popa și Liviu Lupu.

Conferința municipală de alegeri este planificată se se desfășoare în data de 3 iulie. În municipiul Săcele, alegerile au avut deja loc, noul președinte fiind fostul consilierul local Virgil Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   A început testarea națională anti-COVID. Când vom afla câţi români au fost infectaţi
Loading...
loading...
  1. Dar nu putem aduce candidati din import???, nespalatii astia ar putea sta acasa , ori sa ocupe locurile de munca de la bursa …., vai mama lor de ingalati . L-ati intrebat pe Ghirda cate clase are si unde a facut scoala ??????? , dar pentru ce face el nu trebuie scoala multa , plosnitelor !!!!!.

    Reply
  2. A facut cursuri la ff cu sefasu , prea fericitul , prea nevinovatul Constantin nita. Da chiar , pe unde o fi ? , a uitat partidul de aceasta perla valoroasa???.

    Reply
  3. Sebastian Dan dar de ce ai amputat articolul???, lasa domnule sa -i vada toata lumea pe enumeratii ce stau la coada la partid , au bon de ordine ca la hypermarket la tigai ieftine . Nu cunteaza competenta , spiritul organizatoric , moralitatea , primeaza cat de slugarnic esti la partid . Se rotesc aceiasi incompetenti continu ….sa mearga in societati private unde partidele lor se lauda ca au adus investitori ,au creat locuri de munca ,si coada la treaba nu la incasat salarii de la contribuabilii pe care-i ignora . Stati ca plosnitele in blana cainelui in CJ BRASOV , in Consiliul local , ma intreb daca mai incaseaza lautarii salarii ei nestiind bine nici topografia institutiei care-i plateste.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.