blog-logo

Expoziţie interactivă de jocuri, venită de la Chemnitz

Expoziţie interactivă de jocuri, venită de la Chemnitz
monopolyMiercuri, 20 mai 2015, de la ora 12.00, Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov vă invită la deschiderea expoziţiei interactive de jocuri a Muzeului Jocurilor din Chemnitz, Germania, care va avea loc la Secţia pentru Copii şi Tineret, str. Iuliu Maniu, nr. 6. 
Jocurile vor putea fi nu doar vizionate, ci şi testate timp de două luni, în perioada 20.05 – 20.07.2015. Copii şi tinerii vor avea la dispoziţie jocuri variate de la „Nu te supăra frate” la „Monopoly”, dar şi jocuri educaţionale.
Evenimentul face parte din seria acţiunilor premergătoare viitorului proiect Erasmus +, care se va desfăşura în România, Polonia şi Germania. Până în prezent, în cadrul proiectului, în perioada 06 – 13 ianuarie 2015, s-a desfăşurat seminarul „Ce uneşte cu adevărat Europa – jocul”, organizat de Centrul Solaris, la Chemnitz (Germania).
De asemenea, în perioada mai-iunie 2015, tinerii din ţările implicate în proiect vor veni la Braşov pentru a participa la o serie de manifestări, care au în centrul lor jocul.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Pregătiri pentru sezonul de schi din Poiana Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.