blog-logo

Începe lupta cu căpușele. Poate mor și musculițele de oțet…

Începe lupta cu căpușele. Poate mor și musculițele de oțet…

Tratament trandafiri spatii verzi dezinsectie Foto primaria brasov_andrei paulEdilii au anunțat că, începând din această săptămână, vor începe lucrările de deparazitare, dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pe domeniul public.

În primele zile, firma contractată de municipalitate are ca sarcină combaterea căpuşelor şi a altor paraziți. Sunt vizate, în primul rând, zonele verzi din parcuri, scuaruri, locurile de joacă pentru copii, aleile de sub Tâmpa, zonele de agrement şi zonele de picnic.

„Ne propunem ca în următoarea etapă, până la sfârşitul lunii mai, să ne ocupăm pe activitatea de dezinsecţie. Însă, pentru ca aceasta să aibă succes, facem apel şi la asociaţiile de proprietari să desfăşoare propriile acţiuni, în paralel, şi pe domeniul privat, având în vedere că municipalitatea poate interveni doar în acele spaţii care aparţin domeniului public. Dezinsecţia poate avea eficienţă sută la sută doar dacă cele două acţiuni, pe domeniul public, respectiv pe domeniul privat, au loc în paralel”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Alte articole:   Fundația Comunitară caută proiecte pentru cea de-a opta ediție a Brașov Heroes

De asemenea, din cauză că până la sfârşitul acestei luni au loc lucrările de dezinsecţie, apicultorii braşoveni sunt avertizați să îşi ia toate măsurile pentru a proteja familiile de albine pe care le deţin.

În paralel cu dezinsecţia, firma angajată să presteze aceste servicii în municipiul Braşov, se va ocupa și de dezinsecţia, dezinfecţia şi deratizarea în şcoli, care se vor face doar la sfârșitul săptămânii, când nu sunt elevi la școală, pentru a nu fi afectate orele de curs.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate