blog-logo

Florin Postalchi a demisionat din funcția de președinte al Asociației „15 Noiembrie”

Florin Postalchi a demisionat din funcția de președinte al Asociației „15 Noiembrie”

Postolachi FlorinFostul deputat PDL, Florin Postolachi, a demisionat din funcția de președinte al Asociației „15 Noiembrie”.

„Timp de 15 ani am indeplinit functia de Presedinte al Asociatiei 15 Noiembrie, bine sau rau asta vor aprecia cei care m-au ales. A venit vremea sa ma retrag si sa las locul altuia care poate va avea rezultate mai bune. Astfel, in prima Adunare Generala imi voi inainta demisia. Multumesc celor care de-a lungul timpului m-au ajutat, fie ca fac parte din media, societate civila, institutii publice sau simpli oameni”, a anunțat Postolachi.

Potrivit surselor newsbv.ro, Postolachi a fost suspendat, în cursul zilei de astăzi, din această funcție, în cadrul unie adunări generale care nu a fost statutară. ULterior, Postolachi a anunțat că demisionează.

Alte articole:   Vârsta de pensionare nu va fi majorată, iar stagiul complet de cotizare nu va fi modificat

Postolachi a fost acuzat că si-a dat avizul pentru a beneficia de indemnizatie reparatorie unele persoane din fosta conducere a fostei fabrici de autocamioane, care în 15 noiembrie 1987 au fost impotriva protestului, cum ar gfi actualul ;ef al SIF Transilvania, Mihai Fercală, sau Valer Ghelase. Conform O.U.G. 95/2014, toate dosarele celor care beneficiaza de prevederile Legi 341/2004, vor fi verificate de o comisie condusa de Secretarul de Stat Adrian Sanda de pe langa Secretariatului de Stat pentru Revolutionari.

Contactat telefonic, Mircea Sevaciuc consilierul onorific al Secretarului de Stat si membru in comisia de la Bucuresti, ne- a declarat: „Postolachi trebuia indepartat din randul «novembristilor» a doua zi dupa ce a ridicat mana pentru taierea salariilor in Camera Deputatilor! Unul dintre motivele revoltei din ’87 a fost taierea salariilor! Recomand Consiliului de conducere al Asociatiei «15 Noiembrie 1987» intocmirea unui bilant financiar-contabil, o analiză administrativă și patrimoniala din ultimii 15 ani, care sa fie prezentate cu prilejul Adunarii Generala Extraordinare in maxim 30 de zile”.

Distribuie dacă îți place!
  1. Dar Savaciuc nu cumva trebuie cautat pe la electrica distributie cu vreo firma ???. Postolachi nu putea mai mult …. , e slab si la propriu si la figurat si s-a ocupat sa-si deschida carciumi , sa incaseze indemnizatii , si sa fie palarie bleaga peste o asociatie de o mare importanta dar care trebuia terfelita.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.