Expoziția LEGO „Imaginar, joacă și societate”

Expoziția LEGO „Imaginar, joacă și societate”

legoMuzeul de Etnografie Brașov, în colaborare cu Asociaţia Brickenburg din Cluj, asociația fanilor LEGO®, vă invită în perioada 15-17 mai 2015 să vizitaţi expoziţia „Imaginar, joacă și societate”.

Tema expoziției o constituie scenele rurale și citadine redate în elemente LEGO®. Vor fi prezentate construcții originale, de mari dimensiuni și de înaltă complexitate constructivă, reprezentând viața cotidiană în localități imaginare, dar posibile.

Unele dintre lucrările care vor fi expuse au fost prezentate la importante expoziții europene de gen din: Olanda, Danemarca, Austria și Serbia, iar lucrarea reprezentând Satul Maramureșean a fost aleasă pentru a fi expusă în cursul lunii iunie, la Expoziția Internațională a fanilor LEGO® de la Praga.

Cei curioşi, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să testeze moduri de combinare ale elementelor LEGO® la micul atelier de construcţii din cadrul evenimentului.

Expoziția va fi deschisă pentru vizitare de vineri până duminică (15-17 mai 2015), în următorul interval orar: vineri 10.00 – 18.00, sâmbătă 10.00 – 23.00 (în timpul evenimentului Noaptea Muzeelor) și duminică 10.00 – 18.00, la sediul muzeului de pe Bdul Eroilor nr. 21A.

Alte articole:   Se întrerupe alimentarea cu gaze naturale în Brașov și Cristian
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap