Consiliul Județean a cerut oficial ajutorul Primăriei Brașov pentru construcția Aeroportului

Consiliul Județean a cerut oficial ajutorul Primăriei Brașov pentru construcția Aeroportului

claudiu comanPreședintele interimar al Consiliului Județean Brașov, Claudiu Coman, ne-a declarat că astăzi au fost transmise Primăriei Brașov actele oficiale prin care se solicită participarea municipalității la construcția Aeroportului Internațional de la Ghimbav.

„Am transmis conducerii Primărirei Brașov și Consiliului Local faptul că la nivelul Consiliului Județean există o comisie de negociere cu potențialii parteneri interesați de contruirea Aeroportului, precum și faptul că există o unitate de implementare a proiectului, condusă de dl. vicepreședinte Mihail Veștea. Le solicităm, dacă sunt interesați să participe la acest obiectiv important pentru comunitatea din Brașov,  să stabilească și dumnealor o comisie de negociere, precum și o echipă care să analizeze documentația tehnico-economică”, a precizat Claudiu Coman.

În altă ordine de idei, președintele interimar al Consiliului Județean aținut să precizeze că, în pofida scepticismului afișat de unii, referitor la interesul investitorilor pentru Aeroportul de la Brașov, ieri s-a întâlnit cu reprezentanții  unor companii din Turcia și Israel, interesate de acest obiectiv economic.

Alte articole:   Mai multe localități din județul Brașov sub cod galben de ceață
Loading...
 1. Iara incep cu pseudo investitori din Turcia si Israel…
  Ar mai fi nevoie de 15-20 mil euro pe doi ani, se pot inprumuta, cersi la guvern, bani din bugetul local sibiul cum a reusit ?
  La Botosani/Suceava fac unul fara prea mult bla bla … un aeroport de ramii cu gura cascata

  Reply
  • Sibiul a primit bani de la guvern … 200 mil euro a pus la dispozitie Tariceanu Sibiului cand au fost alesi pt titlul de capitala culturala… ca sa nu mai zic ca sibiul avea aeroport inca din ani 60′

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap