blog-logo

Bebeluș de opt luni, omorât în bătaie la Brașov!

Bebeluș de opt luni, omorât în bătaie la Brașov!

bebelus florentin petre

15.00 Copilul este din judeţul Covasna şi era în stop cardiorespirator când a ajuns la spital. A fost resuscitat şi pe ambulanţă şi în urgenţă. Testele efectuate de medici au arătat că avea sângerări craniene şi nu şi-a mai putut relua funcţiile vitale, deoarece creierul a stat foarte mult fără oxigen.

„Copilul a fost găsit acasă în stop cardiorespirator, a fost resuscitat şi transferat rapid pe secţia de Reanimare unde s-a efectuat un computer tomograf. S-a descoperit sânge în creier şi din cauza hipoxiei prelungite (lipsa de oxigenare a creierului – n.a.), funcţiile vitale nu şi-au mai reluat activitatea“, a declarat dr. Ioana Chiţea, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, care a precizat că părinții au susținut că bebelușul ar fi căzut din pat și s-a lovit cu capul de ciment.

Alte articole:   1 milion de lei pentru 110 biserici din județul Brașov

14.20 Un bebeluș de numai opt luni a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean Brașov. După câteva ore în care medicii s-au luptat cu disperarea să-i salveze viața, micuțul a decedat.

Surse din cadrul Spitalului ne-au dezvăluit că micuțul prezenta urme de violență excesivă pe tot corpul. Aceasta a fost și cauza morții, care va fi stabilită cu exactitate după examenul medicilor legiști.

Mai mult, acealeași surse au precizat pentru newsbv.ro și faptul că micuțul avea mai multe coaste rupte în urmă cu mai mult timp, care s-au sudat între timp, semn că bebelușul era maltrat de mai multă vreme.

Micuțul provine dintr-o familie de romi…

Distribuie dacă îți place!
 1. Stimate pseudojurnalist !!!, te rog sa-ti eliberezi fituica de articolul acesta cu o incarcatura emotionala foarte mare pentru oamenii normali . Daca nu esti capabil sa faci ceva , sa vii in ajutorul cuiva , macar nu fi corb , mancator de cadavre . Daca esti jurnalist , mergi si fa o ancheta jurnalistica adevarata , spune cititorilor adevarul si nu mai prezenta senzationalul de genul acesta. RUSINE !!!!.

  Reply
 2. Deci nu am gresit cu nimic atunci cand te-am numit un fals jurnalist . Tu crezi ca toti cacatii cu ochi sunt jurnalisti ???, si ma intreb de unde-ti primesti leafa ??? mai aruncator cu noroi in tot ce nu-ti convine tie .

  Reply
 3. daca ar durea prostia, ai umbla urlând pe strada. De ce nu scrii cu nume si prenume? sa discutam cu cartile pe fata? arunci acuzatii la intamplare… moartea unui bebelus este un eveniment cu incarcatura emotianala imensa. pe vrema comunistilor asemenea evenimente erau interzise a fi difuzate. dar vad ca mentalitatile de rahat au ramas… iar daca nu iti convine ceva, du-te si plimba-te prin parc… este ultima replica. iar daca vei continua cu jigniri, iti spun ca voi sterge astfel de comentarii. de ce? pentru ca pot

  Reply
 4. Stai linistit, nu mai citesc niciodata chestia asta a ta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.