blog-logo

Tânărul care a murit în accidentul care a șocat Brașovul, implicat în jaful unei bănci?

Tânărul care a murit în accidentul care a șocat Brașovul, implicat în jaful unei bănci?

laurentiu webIpoteză șocantă în cazul lui Laurenţiu Cernat (27 de ani), tânărul  care a murit în urmă cu o săptămână într-unul dintre cele mai cumplite accidente produse vreodată la Braşov.

Se afla la volanul unui BMW, circula cu 150 km/oră şi a intrat în plin într-un TIR.

Anchetatorii iau în calcul pe lângă varianta accidentului şi pe cea a sinuciderii, dar şi o mână criminală. Laurenţiu Cernat era cercetat alături de alţi tineri pentru un jaf la o bancă din Braşov şi fusese audiat de procurori cu câteva zile înainte de accident. Laurenţiu Cernat era cercetat alături de patru tineri pentru un jaf care a durat mai puţin de 40 de secunde. Suspecţii au spart banca şi au furat un seif cu 300.000 de lei.

Alte articole:   Polițiștii au dat, sâmbătă, 149 de sancțiuni în valoare totală de 26.150 de lei

Este posibil ca gândul că va ajunge la închisoare să  fi fost prea mult pentru el şi tânărul să fi ales să-şi pună capăt zilelor. Deocamdată este doar o ipoteză a anchetatorilor. Aceştia au decis să ia în calcul şi alte variante decât cea a accidentului deoarece în zonă şoseaua era dreaptă şi pe drum nu era niciun obstacol. Este drept că şi viteza foarte mare poate face un şofer să piardă uşor controlul maşinii. Nu este exclusă nici o mână criminală.

Deocamdată se fac expertize pentru a se stabili exact ce s-a petrecut în momentul accidentului. Tânărul era un mare amator de viteză, iar principiul după care se ghida  şi pe care l-a scris şi pe facebook era My life, my rules (viaţa mea, regulile mele)

Distribuie dacă îți place!
  1. Hai mai plangeti-i de mila ca acum vreo saptamana scriati articole lacrimogene despre individul asta. Vaaaiii ce om deosebit, ce valoare… cum s-a dus el la Balea si ce fan BMW care facuse afacere din pasiune.

    Reply
  2. Ma distreaza la culme cand imi aduc aminte cum medicul care a facut accident la trei alimentare acum cateva luni era facut de rahat pe tot site-ul, numit smecher si alte epitete asemanatoare, dar individului asta aproape ca i se face o rubrica permanenta de lauda si elogii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate