blog-logo

CJ Brașov a alocat 116.000 de lei pentru repararea drumului spre poligonul de la Cincu

CJ Brașov a alocat 116.000 de lei pentru repararea drumului spre poligonul de la Cincu

Drum cu gropiConsiliul Județean Brașov a decis să efectueze o serie de lucrări în regim de urgență pe DJ 105, care face legătura între Voila – Cincșor și Cincu. Șoseaua era destul de degradată pe anumite porțiuni și având în vedere că este singura cale de legătură spre Poligonul de la Cincu, iar în perioada 15 mai – 30 iunie va avea loc în zonă un exercițiu al NATO, autoritățile județene au decis să efectueze reparațiile necesare. CJ Brașov a decis să aloce 116.000 de lei pentru efectuarea reparațiilor necesare.

Solicitarea de a se efectua lucrările de reabilitare a venit de la Poliția Municipiului Făgăraș, care a informat CJ Brașov  că în zonă vor veni militari dintr-o serie de state europene și din SUA, care vor fi cazați în zona Făgărașului și se vor deplasa pe acest drum spre poligon, iar din cauza carosabilului degradat nu este asigurat un „climat de siguranță rutieră” , mai ales ăc tot pe acest drum se va transporta și tehnica de luptă. Polițiștii făgărășeni au mai subliniat faptul că din cauza denivelărilor din carosabil, dar și ca urmare a unei alunecări de teren, pe o anumită porțiune există riscul producerii unor incidente rutiere.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ANPC: Numărul sesizărilor primite de la consumatorii de servicii poştale şi de curierat a scăzut în 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.