blog-logo

VIDEO Dani Oțil, accident cu mașina la Râșnov. Avea 150 km/oră!

VIDEO Dani Oțil, accident cu mașina la Râșnov. Avea 150 km/oră!

dani-otil-masina-curseDani Oțil, moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a fost implicat într-un accident la Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Anunţul a fost făcut de vedeta Antenei 1: „Am vrut să mă bat cu cei de la grupele superioare şi din acest motiv am cam exagerat, maşina mi-a dat o palmă. Am făcut o răsucire. Nu am stricat-o prea rău, recunosc, dar putea fi mult mai rău, aveam 150 de km la oră”, a afirmat vedeta Antenei 1 după accident.

Vedeta a recunoscut că este la a treia etapă de curse din viaţa lui şi este a doua la care participă cu o maşină mai puternică (Honda).
Maşina de curse i-a fost lăsată moştenire de pilotul Adi Grigore, care l-a învăţat pe Dani Oţil să piloteze un bold de curse. „În weekend-ul ăsta mi-a zis: «Dani, poţi să faci ce vrei». Aşa că în weekend-ul ăsta mi-am bătut cu 10 secunde recordul personal de anul trecut, pe acelaşi traseu“.
Despre maşina pe cre o pilotează, Oţil spun că, deşi nu este nouă, „este potentă, este ce merit eu la atâţia kilometri câţi am. Sunt debutant“.
La emisiunea din această dimineață, Oțil a explicat  ce a făcut după accident: „Ce a făcut boul? Bagă a-ntâia și merge mai departe! Până sus (punctul final al cursei era Poiana Brașov – n.a.) am scos și timp de Logan“.

În weekend, a avut loc Trofeul Râşnov care contează ca prima etapă a Campionatului Național de viteză în coastă. Concursul s-a desfășurat pe DN 1E Braşov – Râşnov.

Alte articole:   Accident cu 3 victime, pe bulevardul Griviței!

Distribuie dacă îți place!
  1. Era culmea sa nu se intample ceva in Brasov ceva si azi :))
    Chiar daca nu e cine stie ce se pare ca ne mentinem cu cel putin un accident pe zi..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.