blog-logo

De pe net adunate: divorț la Șirnea din cauza unui vârcolac

De pe net adunate: divorț la Șirnea din cauza unui vârcolac

varcolacAm stat mult pe gânduri până la a publica această „informație“, răspândită online de efemeride.ro (site cu peste 46.000 de abonați pe Facebook). Dar, ca poveste SF de weekend, merge citită…

O româncă de 26 de ani din Șirnea, pe nume Ana Kovacs, a intentat acțiunea de divorț, era căsătorită de două luni, pentru că a descoperit că soțul său este vârcolac.

Ea a declarat că a descoperit în 4 aprilie 2015, că soțul ei este vârcolac. L-a suspectat că are o iubită, pentru că lipsea de acasă noaptea. S-a hotărât să-l urmărească și ceea ce a văzut este de domeniul fantasticului.

În nopțile cu lună plină, el lipsea de acasă și mergea la o fermă din apropierea localității Șirnea, unde în toiul nopții ataca animalele. Ana Kovacs susține că acesta era în pielea goală și ataca animalele care fugeau îngrozite.

În sprijinul ei, a depus mărturie un angajat al fermei care într-o noapte a asistat la acest spectacol.
În noaptea de 4 aprilie, când a fost lună plină, el a atacat o turmă de oi și miei. Ea susține că soțul ei era un animal sălbatic, care ataca turma de oi. Un fermier vorbește despre faptul că animalele sunt foarte agitate, mai ales noaptea și producția de lapte a scăzut foarte mult.

Ana Kovacs susține că soțul său, Pietro Damanu are această condiție specială. În nopțile cu lună plină, alerga după veverițe, iar câinii și pisicile fugeau din calea lui. În legende, se spune că omul se transformă în vârcolac, în nopțile cu lună plină. Întâmplări cu vârcolaci întâlnim în scrierile lui Herodot, la ruși, sârbi, români, irlandezi, armeni, finlandezi…

P.S. – Nu am găsit pe portalul instanțelor din Brașov și Făgăraș niciun dosar de divorț pe numele vârcolacului.

Alte articole:   Daniel Milea inițiatorul unui proiect inedit in Brașov: Golani Mici

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.