ACS Tâmpa 2008, marea câștigătoare de la Junior Cup Viitorul Argeș 2015

ACS Tâmpa 2008, marea câștigătoare de la Junior Cup Viitorul Argeș 2015

acs_tampa_2008_viitag_15

Grupa 2008 de la ACS Tâmpa Brașov și-a trecut în cont primul titlu de la înființare. Astfel, jucătorii antrenați de Alexandru Ioniță și Ionuț Vasiliu au câștigat turneul amical Junior Cup Viitorul Argeș, ce a avut loc la Pitești. Înscriși cu două formații la întrecerea argeșeană, micii fotbaliști de la ACS Tâmpa Brașov au demonstrat că deja sunt printre cei mai buni din țară la grupa 2008 și că pot învinge pe oricine. De altfel, toată lumea prezentă la competiție a apreciat valoarea brașovenilor, prevăzându-le un viitor frumos. Iată toate rezultatele înregistrate de jucătorii de la poalele Tâmpei la Pitești:

ACS Tâmpa Blue – ACS Tâmpa White 3-0 (Ovesea, Constantin, Hadnagy)
ACS Tâmpa White – Viitorul Argeș 0-0
ACS Tâmpa Blue – FCM Pitești 2-2 (Hadnagy, Vasii)
ACS Tâmpa White – FCM Pitești 1-2 (Constantin)
ACS Tâmpa Blue – Atletic Bradu 3-2 (Constantin, Bosioc, Ovesea)
ACS Tâmpa White – Atletic Bradu 0-2
ACS Tâmpa Blue -Viitorul Argeș 2-1 (Ovesea 2)

Campionii de la Junior Cup au fost următorii: Ciobanu Erick, Vasii Eduard, Ovesea Gabriel, Hadnagy Victor, Comăniță David, Bosioc David, Racu Andrei, Solomon Andrei, Soveja Vlad, Constantin Rareș, Niță Mihai.

„Sunt foarte bucuros că după mai multe locuri 2 și 3 la competiții a venit în sfârșit și victoria mult așteptată. Pot să spun că suntem pe drumul cel bun. Toți copiii au avut o atitudine foarte bună și asta nu poate decât să mă încânte. Vreau să-i remarc pe toți, dar în pe special portarul nostru, fără de care nu am fi putut câștiga întrecerea. Cei mici au arătat o creștere în evoluție de la meci la meci, ceea ce ne așteptam și este normal să se întâmple. Sperăm avem în continuare un parcurs foarte bun și să le dăm părinților și susținătorilor noștri motive să fie mândri de noi”, a declarat antrenorul ACS Tâmpa Brașov 2008, Alexandru Ioniță.

Și cum învingătorii trebuie sărbătoriți, micii fotbaliști au fost așteptați duminică seară, la sosirea la Brașov, cu șampanie (pentru copii bineînțeles).

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.