Producătorii agricoli vor trebui să plătească 80 de lei pentru a avea certificat și a vinde în piață

Producătorii agricoli vor trebui să plătească 80 de lei pentru a avea certificat și a vinde în piață

Ziua recoltei piataConsiliul Local Brașov va aproba în ședința de astăzi taxele aferente pentru obținerea atestatului de producător, dar și a carnetului de comercializare a produselor din sectorul agricol. Agricultorii au nevoie de aceste documente, astfel ca să își poată comercializa produsele obținute în gospodării sau ferme, în conformitate cu prevederile Legii 154/2014, care reglementează modul de desfășurare a activităților economice în acest domeniu.

În conformitate cu propunerea aparatului de specialitate al Primăriei Brașov taxa va fi de 40 de lei pentru fiecare dintre cele două documente, iar banii reprezintă de fapt costul aferent tipăririi acestor acte. Începând cu anul fiscal 2016, cuantumul taxelor precepute pentru eliberarea atestatului de producător și a carnetului de comercializare a produselor din sectorul agricol urmează a se aproba prin hotărârea anuală de aprobare a impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Scenariul negru pentru luna august: Numărul infectărilor cu coronavirus ar putea ajunge la 1.200 – 1.600 de cazuri zilnice
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.